Βούηξε το Μονακό από το ρομάντζο Ζίζι Χαδίδ & Λουίς Χάμιλτον

25.05.2015
Ο πιο πρόσφατος έρωτας στη σόουμπιζ φαίνεται ότι άνθισε στο περασμένο σαββατοκύριακο στο Μόντε Κάρλο.

Η Ζίζι Χαδίδ (Gigi Hadid) είναι η νέα πιο "καυτή" είσοδος στον λαμπερό κόσμο του τοπ μόντελινγκ και ο Λουίς Χάμιλτον (Lewis Hamilton) κορυφαίος οδηγός της Formula 1. Οι φήμες τους θέλουν ήδη ζευγάρι.

Ο 30χρονος σούπερ σταρ της ταχύτητας και η 20χρονη αμερικανίδα καλλονή φαίνεται ότι είναι περισσότερο από φίλοι σε έναν έρωτα που τους προέκυψε καυτός στο... περιθώριο του Γκραν Πρι του Μονακό που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, μαζί με το Φεστιβάλ των Καννών.

Οι δύο νέοι κάθησαν μαζί στο φιλανθρωπικό δείπνο AmFar στις Κάννες, με αυτόπτες μάρτυρες να μεταφέρουν ότι δεν μπορούσαν να "κρατηθούν" μακριά ο ένας από τον άλλο! Όμως, όταν φωτογραφήθηκαν στα πιτ του αγώνα δεν ήταν μόνοι. Μαζί τους και το τρελό παρεάκι της Ζίζι που συνυπογράφει και τη δήλωση "Σ' αγαπάμε πολύ #teamHamilton" στο Instagram.

Κένταλ & Κάιλι Τζένερ, Μπέλα Χαδίδ (μπροστά και δεξιά, κουκλάρα και η αδελφή της Ζίζι) για το... ξεκάρφωμα (!) στην καλή επιτυχία πριν την κούρσα.

Ιδού ακόμη μια πόζα με την Κένταλ και τη Ζίζι μόνο!

Για την ιστορία, ο πιο διάσημος και πολυσυζητημένος έρωτας του Λουίς ήταν αυτός με τη σέξι Νικόλ Σέρτζινγκερ, ο οποίος όμως έληξε άδοξα ύστερα από πολλά πισωγυρίσματα καθώς εκείνος -λένε οι κακές γλώσσες- δεν το έπαιρνε απόφαση να νοικοκυρευτεί και εκείνη ήθελε διακαώς να ντυθεί νυφούλα.