Όταν η Αντζελίνα γνώρισε τον Πάπα

09.01.2015
Τον Ποντίφικα συνάντησε η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτης χθες σε μια σύντομη ιδιωτική συνάντηση που είχαν στο Βατικανό.

Τις τελευταίες μέρες η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) και μερικά από τα μέλη της οικογένειάς της, συν τον αδελφό της Τζέιμς (James), βρίσκονται στη Ρώμη με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας της "Unboken" εκεί.

Στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψης είχε προγραμματιστεί και η συνάντηση της 39χρονης σταρ με τον Πάπα Φραγκίσκο, η οποία και πραγματοποιήθηκε χθες μετά την προβολή της ταινίας, την οποία, για την ιστορία, ο προκαθήμενος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας δεν παρακολούθησε.

Παρούσες στη συνάντηση που έγινε στο Βατικανό ήταν και οι δύο κόρες της Τζολί, Ζαχάρα και Σιλό, ενώ αντίθετα από αυτό που εναμενόταν, ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) απουσίαζε.

Η υψηλή αυτή γνωριμία πραγματοποιήθηκε τρεις μήνες μετά τη βράβευση της Αντζελίνα Τζολί με τη βασίλισσα Ελισάβετ ενώ η αντρίστροφη μέτρηση για τη στιγμή που η διάσημη ηθοποιός θα πέσει στην αρένα της πολιτικής και επίσημα έχει ήδη αρχίσει.