Επίσημη πρώτη εμφάνιση για τα δίδυμα του Μονακό

08.01.2015
Οι πρίγκιπες Αλβέρτος και Σαρλίν παρουσίασαν πρώτη φορά επίσημα στον λαό τους τα νεογέννητα δίδυμά τους.

Όπως είχε ανακοινωθεί και πριν από λίγες μέρες, χθες, ο λαός του Μονακό, γνώρισε από κοντά τους νέους πρίγκιπές του.

Η πριγκίπισσα Γκαμπριέλα Τερέσα Μαρί (Princess Gabriella Thérèse Marie) και ο πρίγκιπας Ζακ Ονορέ Ρενιέ (Prince Jacques Honoré Rainier) "πόζαραν" στην αγκαλιά των γονιών τους, Αλβέρτου (Albert) και Σαρλίν (Charlene) έχοντας δίπλα τους και όλη την υπόλοιπη -γαλαζοαίματη και μη- οικογένεια των Μονεγάσκων.

Στα γνώριμα παράθυρα του παλατιού εμφανίστηκε το πριγκιπικό ζεύγος με τα δίδυμα στην αγκαλιά και ο κόσμος που είχε μαζευτεί για την πρώτη αυτή γνωριμία ξέσπασε σε ζητοκραυγές.

Η 36χρονη μανούλα έδειχνε ιδιαίτερα συγκινημένη ενώ και ο 56χρονος -μπερμπαντάκος- σύζυγός της, έδειχνε κατενθουσιασμένος.

Αφού πόζαραν για τις φωτογραφίες με τα παιδιά τους, ο Αλβέρτος πήρε την Σαρλίν αλά μπρατσέτα και περπάτησαν στην πλατεία μπροστά από το παλάτι μιλώντας από κοντά με τους υπηκόους τους που είχαν μαζευτεί για να τους ευχηθούν.

Δίπλα στην οικογένεια του Αλβέρτου, και εκείνες των αδελφών του, Καρολίνας (Caroline) και Στεφανί (Stephanie), αλλά και εκείνες των δικών τους παιδιών που μεγάλωσαν πολύ.

Οι πριγκίπισσες Στεφανί και Καρολίνα με δύο από τους γιους τους,
τον Λουίς Ντυκριέ (αριστερά) και τον Πιερ Κασιράγκι, αντίστοιχα.


Παρούσα στα παράθυρα και η κούκλα κόρη της Καρολίνας, Σαρλότ με τον αγαπημένο της και πατέρα του παιδιού της, διάσημο γάλλο ηθοποιό -και πολύ μεγαλύτερό της, παρεμπιπτόντως- Γκαντ Ελμαλέχ