Μίμης Πλέσσας: Ο Στέφανος Κορκολής αποκάλυψε τη συναυλία που ονειρευόταν και δεν έγινε ποτέ

05.10.2024
Μίμης Πλέσσας: Ο Στέφανος Κορκολής αποκάλυψε τη συναυλία που ονειρευόταν και δεν έγινε ποτέ
Papadakis Press
O κορονοϊός δεν του επέτρεψε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα

Βαθιά τη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο για τον χαμό του μεγάλου Μίμη Πλέσσα που έφυγε πλήρης ημερών λίγες ημέρες πριν κλείσει τα 100 του χρόνια.

Ο Στέφανος Κορκολής, ανιψιός του Μίμη Πλέσσα και νονός της κόρης του βγήκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» φανερά συγκλονισμένος για τη μεγάλη απώλεια του αγαπημένου συνθέτη.

«Είναι ένα δύσκολο πρωινό! Είναι ένα σοκ! Όσο και να λέμε 100 χρονών ένας άνθρωπος όταν φεύγει δεν παύει να είναι ένα σοκ. Ένας υπέροχος άνθρωπος, μια μουσική μεγαλοφυία, ο πιο ευγενής άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Τι άλλο να πω… Δεν έχω να πω πολλά, είμαι λίγο έως πολύ, συγκλονισμένος!», είπε αρχικά ο Στέφανος Κορκολής και συνέχισε:

«Τον συνάντησα το καλοκαίρι, όταν πήγα να τον επισκεφτώ. Παίξαμε πιάνο, όπως συνηθίζαμε να παίζουμε πάντα, αν αυτοσχεδιάζουμε οι δυο μας, είπαμε τα δικά μας… Δυστυχώς δεν προλάβαμε να κάνουμε μια συναυλία που ονειρευόμασταν, γιατί μάς βρήκε ο κορονοϊός. Θα λεγόταν “Τα δικά μας” και θα ήμασταν απέναντι στα δύο πιάνα… Δεν έγινε δυστυχώς αυτή η συναυλία ποτέ».

Τελευταία τροποποίηση στις 05.10.2024 - 12:44