Γιώργος Βάλαρης: «Αντίο σπουδαίε μοναδικέ μας Μίμη Πλέσσα. Το σίγουρο είναι ότι θα μας λείπεις πολύ»

05.10.2024
Γιώργος Βάλαρης: «Αντίο σπουδαίε μοναδικέ μας Μίμη Πλέσσα. Το σίγουρο είναι ότι θα μας λείπεις πολύ»
Ο άνθρωπος που υπογράφει τη μεγάλη συναυλία στο Παλλάς γράφει για τη μεγάλη απώλεια

Ο Γιώργος Βάλαρης είναι εκείνος που διοργάνωνε και σκηνοθετούσε τη μεγάλη παράσταση που θα γίνει στο Θέατρο Παλλάς σε λίγες ημέρες για τον Μίμη Πλέσσα. Μια παράσταση που ξεκίνησε ως μια γιορτή για τα γενέθλια των 100 του χρόνων και τελικά θα είναι ένας φόρος τιμής στον μεγάλο Έλληνα συνθέτη που έφυγε σήμερα από τη ζωή στην αγκαλιά της συζύγου του Λουκίλας Καρρέρ.

«Αντίο σπουδαίε μοναδικέ μας Μίμη Πλέσσα!! Ευγνώμων που σε γνώρισα, που συνεργαστήκαμε, που με αγκάλιασες, και ευγνώμονες όλοι οι Έλληνες για το ανεπανάληπτο έργο σου!! Όλες οι γενιές των Ελλήνων και θα σε θυμούνται για το πολυγραφότατο απαράμιλλο έργο σου που σφράγισε με τόσα συναισθήματα τις ζωές μας μέσα από τις σπουδαίες μελωδίες σου!

Λουκίλα μου λατρεμένη που υπήρξες βράχος ακλόνητος μια ζωή για το Μίμη και έφυγε στην αγκαλιά σου, υπόδειγμα συντρόφου συζύγου και μάνας, πολλά θερμά συλλυπητήρια, καθώς και σε όλη την οικογένειά του!!

Αχ τι συγκυρία..σε μια εβδομάδα ακριβώς στο Παλλάς θα σε τιμούσσμε για τα γενεθλιά σου, και τώρα σε λίγες μέρες θα αποτίσουμε φόρο τιμής μέσα από τα τραγούδια σου για το σπουδαίo έργο σου! Το σίγουρο είναι ότι θα μας λείπεις πολύ...Καλό ταξίδι στο φως!» έγραψε ο γνωστός σκηνοθέτης ενώ μίλησε και στην εκπομπή «Καλημέρα είπαμε;»

Τελευταία τροποποίηση στις 05.10.2024 - 12:59