Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από εγκεφαλικό

09.10.2024
Καίτη Γκρέυ: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από εγκεφαλικό
Papadakis Press
Πολύ δύσκολες ώρες για τη μεγάλη τραγουδίστρια

Στο νοσοκομείο και σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται από τα ξημερώματα η Καίτη Γκρέυ. Η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια οδηγήθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική στο κέντρο της Αθήνας έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τα ξημερώματα ενώ βρισκόταν στο σπίτι της με τη γυναίκα που τη φροντίζει εδώ και χρόνια.

Η Καίτη Γκρέυ, που έκλεισε αισίως τα 100, πριν από τρεις μήνες, αντιμετωπίζει εδώ και αρκετό καιρό μια σειρά προβλημάτων υγείας, ενώ τα τελευταία χρόνια, όπως έχει εξομολογηθεί και η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, αδυνατεί να αναγνωρίσει ακόμα και τα οικεία της πρόσωπα.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος της Espresso, στενός της φίλος και βιογράφος της, Νίκος Νικόλιζας που μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» φανερά φορτισμένος και με τη φωνή του να σπάει, αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και πως δεν έχει τις αισθήσεις της.

«Τα ξημερώματα ενημερώθηκα ότι βρίσκεται σε κλινική των Αθηνών, τη μετέφεραν ο εγγονός της ο Κώστας και η νύφη της, είναι πολύ δύσκολη κατάσταση δυστυχώς. Θα παρακαλέσω κι εγώ ως πολύ δικός της άνθρωπος να σεβαστούμε την ιστορία της»

Τελευταία τροποποίηση στις 09.10.2024 - 12:47