Στράτος Διονυσίου: Συγκίνηση για την παρουσία της συζύγου του στην παράσταση για τη ζωή του

17.03.2025
Στράτος Διονυσίου: Συγκίνηση για την παρουσία της συζύγου του στην παράσταση για τη ζωή του
PAPADAKIS PRESS
Η φωτογραφία που ανέβασε ο Γιάννης Κεντ

Μια συγκινητική στιγμή κατέγραψε ο Γιάννης Κεντ, ο θεατρικός παραγωγός μεταξύ άλλων και της παράστασης «Τα πήρες όλα κι έφυγες» που ανέβηκε πολύ πρόσφατα στο Παλλάς και διηγείται την ζωή του μεγάλου λαϊκού βάρδου, Στράτου Διονυσίου.

Όπως είναι γνωστό, τα τρία από τα 4 παιδιά του βρίσκονται επί σκηνής για να ερμηνεύσουν τις αξέχαστες επιτυχίες του πατέρα τους, σε μια παράσταση πολύ ιδιαίτερη για την οικογένεια Διονυσίου.

Και έγινε ακόμα πιο ιδιαίτερη όταν στο κοινό βρέθηκε η σύζυγος του αξέχαστου τραγουδιστή και μητέρα των παιδιών του, Γεωργία Διονυσίου, σε μια σπάνια εμφάνισή της.

Η Γεωργία Διονυσίου προτίμησε να μην είναι στην πρεμιέρα, βρέθηκε όμως στο Παλλάς για να δει την παράσταση και ο Γιάννης Κεντ αποτύπωσε την στιγμή σε μια φωτογραφία με τους γιους της μέσα στο θέατρο.

«Η αποψινή παράσταση "Τα πήρες όλα κι έφυγες", αφιερωμένη στη ζωή του Στράτου Διονυσίου, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς ήταν αφιερωμένη στη σύζυγό του, Γεωργία Διονυσίου, η οποία μας τίμησε με την παρουσία της. Οι γιοι τους, Άγγελος, Στέλιος και Διαμαντής, καθώς και όλοι οι ηθοποιοί και θεατές, βίωσαν βαθιά συναισθήματα κατά τη διάρκεια της βραδιάς» έγραψε ο θεατρικός παραγωγός.

Στην παράσταση είναι η Μαρία Κεχαγιόγλου που υποδύεται τον χαρακτήρα της συζύγου του Στράτου Διονυσίου, τον οποίο ερμηνεύει ο Γιάννης Τσορτέκης σε σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου.

Η εκπομπή Buongiorno μάλιστα είχε και αποκλειστικά πλάνα από την παρουσία της Γεωργίας Διονυσίου στο θέατρο καθώς και την υπόκλιση των παιδιών της σε εκείνη στο τέλος της παράστασης.

Τελευταία τροποποίηση στις 17.03.2025 - 10:47