Ροκάρει τόπλες η κόρη του Τζάγκερ

12.12.2013
Το ότι η κόρη του Μικ Τζάγκερ είναι η σούπερ σέξι πλευρά των Rolling Stones το γνωρίζουμε καιρό τώρα. Η Ελίζαμπεθ Τζάγκερ (Elizabeth Jagger ) δεν είναι χθεσινή στο χώρο του μόντελινγκ. Κοντεύει να τριανταρίσει και είναι πλέον μία καυτή βετεράνος, καθώς έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα και έχει περπατήσει στις πιο ονομαστές πασαρέλες! Αυτή τη φορά πέταξε τα ρούχα που τη…. βάραιναν και πόζαρε στο φακό της φωτογράφου Σάσα Άιζενμαν (Sasha Eisenman) χαρίζοντάς μας μοναδικού κάλλους φωτογραφίες!

Το ότι η κόρη του Μικ Τζάγκερ είναι η σούπερ σέξι πλευρά των Rolling Stones το γνωρίζουμε καιρό τώρα. Η Ελίζαμπεθ Τζάγκερ (Elizabeth Jagger ) δεν είναι χθεσινή στο χώρο του μόντελινγκ. Κοντεύει να τριανταρίσει και είναι πλέον μία καυτή βετεράνος, καθώς έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα και έχει περπατήσει στις πιο ονομαστές πασαρέλες!

Αυτή τη φορά πέταξε τα ρούχα που τη…. βάραιναν και πόζαρε στο φακό της φωτογράφου Σάσα Άιζενμαν (Sasha Eisenman) χαρίζοντάς μας μοναδικού κάλλους φωτογραφίες!