Γυμνή αγιοβασιλίτσα περιμένει το... δώρο της

11.12.2013
Καινούριο Playboy από την Ν. Αφρική και βρήκαμε το… πουλέν μας! Η δεσποινίς Έιπριλ Ιβ (April Eve), 24 χρονών, μοντέλο Ολλανδικής καταγωγής και νέα στο λαμπερό χώρο της μόδας. Είναι προφανές και από τις προγενέστερες επιλογές τους, ότι οι νότιοαφρικάνοι έχουν ένα θεματάκι με τις ψηλές ξανθιές και γαλανομάτες κουκλάρες. Οπότε δε μας προξένησε ουδεμία εντύπωση όταν είδαμε τη μικρή Ολλανδέζα να περιφέρεται ολόγυμνη στην πισίνα του ξενοδοχείου στο Μαιάμι, υποδυόμενη έναν εναλλακτικό και κολασμένο Άγιο Βασίλη με αστείρευτο κέφι για προχωρημένα παιχνίδια. Μη ρωτάτε τι δώρο αντιστοιχεί για την Έιπριλ στις γιορτές, το κουτί με την Barbie της ανήκει δικαιωματικά.

Καινούριο Playboy από την Ν. Αφρική και βρήκαμε το… πουλέν μας! Η δεσποινίς Έιπριλ Ιβ (April Eve), 24 χρονών, μοντέλο Ολλανδικής καταγωγής και νέα στο λαμπερό χώρο της μόδας.
Είναι προφανές και από τις προγενέστερες επιλογές τους, ότι οι νότιοαφρικάνοι έχουν ένα θεματάκι με τις ψηλές ξανθιές και γαλανομάτες κουκλάρες. Οπότε δε μας προξένησε ουδεμία εντύπωση όταν είδαμε τη μικρή Ολλανδέζα να περιφέρεται ολόγυμνη στην πισίνα του ξενοδοχείου στο Μαιάμι, υποδυόμενη έναν εναλλακτικό και κολασμένο Άγιο Βασίλη με αστείρευτο κέφι για προχωρημένα παιχνίδια.

Μη ρωτάτε τι δώρο αντιστοιχεί για την Έιπριλ στις γιορτές, το κουτί με την Barbie τής ανήκει δικαιωματικά.