Πρώην μπασκετμπολίστρια του ΠΑΟ ξεγυμνώνεται

26.11.2013
Από την αδελφή χώρα της Σερβίας αλιεύσαμε αυτό το τρελό μωρό που ακούει στο όνομα Γιασμίνα Αλεξαντρόφ (Jasmina Aleksandtrov). Το τοπικό Playboy έστησε μια στιβαρή (προς το μπαρόκ) φωτογράφηση, και έβαλε την ξεγυμνωμένη Γιασεμή στη μέση, με αποτέλεσμα το όλο σκηνικό να μην αντέξει τα 186 εκατοστά της κορμάρας της και να κυλίσει προς το ροκ! Τι να πει κανείς για αυτό το ατίθασο άλογο που ποζάρει με αέρα υπεροχής και περηφάνιας; Οι ερωτικές δονήσεις που εκπέμπει το σμιλεμένο σώμα της φαίνονται ικανές να μετατρέψουν το παλάτι του σκηνικού σε ερείπιο. Και για όσους σκέφτονται ότι κάπου την έχουν ξαναδεί έχουν δίκιο, πρόκειται για την παλιά μπασκετμπολίστρια του ΠΑΟ Γιασμίνα Ιλιτ, που πλεον έχει υιοθετήσει το επώνυμο του συζύγου της, νυν σέντερ στην Όλντενμπουργκ Νεμάνια Αλεξαντρόφ. Οι φίλοι του μπάσκετ θα θυμούνται πως είχαν αναστενάξει τα καλάθια το 2009 από τα γλυκά χέρια της όμορφης Σέρβας.

Από την αδελφή χώρα της Σερβίας αλιεύσαμε αυτό το τρελό μωρό που ακούει στο όνομα Γιασμίνα Αλεξαντρόφ (Jasmina Aleksandtrov). Το τοπικό Playboy έστησε μια στιβαρή (προς το μπαρόκ) φωτογράφηση, και έβαλε την ξεγυμνωμένη Γιασεμή στη μέση, με αποτέλεσμα το όλο σκηνικό να μην αντέξει τα 186 εκατοστά της κορμάρας της και να κυλίσει προς το ροκ!

Τι να πει κανείς για αυτό το ατίθασο άλογο που ποζάρει με αέρα υπεροχής και περηφάνιας; Οι ερωτικές δονήσεις που εκπέμπει το σμιλεμένο σώμα της φαίνονται ικανές να μετατρέψουν το παλάτι του σκηνικού σε ερείπιο. Και για όσους σκέφτονται ότι κάπου την έχουν ξαναδεί έχουν δίκιο, πρόκειται για την παλιά μπασκετμπολίστρια του ΠΑΟ Γιασμίνα Ιλιτ, που πλεον έχει υιοθετήσει το επώνυμο του συζύγου της, νυν σέντερ στην Όλντενμπουργκ Νεμάνια Αλεξαντρόφ.

Οι φίλοι του μπάσκετ θα θυμούνται πως είχαν αναστενάξει τα καλάθια το 2009 από τα γλυκά χέρια της όμορφης Σέρβας.