Σάλος! Εξαγόρασε τους κριτές με τα οπίσθιά της

26.11.2013
Ποιος ο λόγος να αποκτάς τα τέλεια (πλαστικά) οπίσθια και να μην μπορείς να τα αναδείξεις σε μια φωτογράφηση; Κανένας (!) και αυτό η Ελιάνα Αμαράλ (Eliana Amaral) το γνωρίζει πια πολύ καλά. Η εικονιζόμενη καλλονή τερμάτισε στη δεύτερη θέση στον βραζιλιάνικο διαγωνισμό Miss BumBum (Μις Οπίσθια), και είναι φανερό ότι θέλει να εξαργυρώσει τα οπίσθια βραβεία της όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτός ο διαγωνισμός έχει μια παράξενη παράδοση. Η δεύτερη νικήτρια κάνει μεγαλύτερο ντόρο από την πρώτη. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Ελιάνα έχει ήδη κάνει τις φωτογραφήσεις της ζωής της - παρά τις έντονες φήμες ότι εξαγόρασε τους κριτές... αναρωτιόμαστε με τι αντάλλαγμα!

Ποιος ο λόγος να αποκτάς τα τέλεια (πλαστικά) οπίσθια και να μην μπορείς να τα αναδείξεις σε μια φωτογράφηση; Κανένας (!) και αυτό η Ελιάνα Αμαράλ (Eliana Amaral) το γνωρίζει πια πολύ καλά. Η εικονιζόμενη καλλονή τερμάτισε στη δεύτερη θέση στον βραζιλιάνικο διαγωνισμό Miss BumBum (Μις Οπίσθια), και είναι φανερό ότι θέλει να εξαργυρώσει τα οπίσθια βραβεία της όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Αυτός ο διαγωνισμός έχει μια παράξενη παράδοση. Η δεύτερη νικήτρια κάνει μεγαλύτερο ντόρο από την πρώτη. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση η Ελιάνα έχει ήδη κάνει τις φωτογραφήσεις της ζωής της - παρά τις έντονες φήμες ότι εξαγόρασε τους κριτές... αναρωτιόμαστε με τι αντάλλαγμα!