Επιστρέφει στα πορνό γιατί «τα λεφτά τελείωσαν»!

12.11.2013
Άμα τελέψουν τα μπικικίνια, τι δουλειά να κάνει μια πρώην πορνοστάρ για να βγάλει το ψωμί της; Πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η 39χρονη Τζένα Τζέιμσον (Jenna Jameson), η ιέρεια του αμερικάνικου πορνό, μετά από κάποια χρόνια «απόσυρσης» λόγω μητρότητας, θα επανέλθει στιος ταινίες που την... καθιέρωσαν. Πολλοί δεν το πίστεψαν, αλλά η Τζένα δήλωσε στο TMZ ότι πραγματικά επιστρέφει γιατί θέλει να θρέψει την οικογένειά της: «Το κίνητρό μου » λέει «είναι να φροντίσω την οικογένειά μου και να διασκεδάσω και να γνωρίσω όσους με θαυμάζουν». Με δύο παιδιά, μάχες για την επιμέλειά τους, χρέη, προβλήματα με το αλκοόλ και μια σχέση αγάπης-μίσους με τον πατέρα των παιδών της -πρωταθλητή του μποξ, Τίτο Ορτίζ - ακόμα και η επιστροφή στα παλιά λημέρια φαντάζει δύσκολη υπόθεση. Να θυμίσουμε ότι η Τζένιφερ Μαρί Μασόλι έχει δηλώσει αμφιφυλόφιλη και ότι στη ζωή της έχει κοιμηθεί με 100 γυναίκες και 30 άντρες (χώρια τα επαγγελματικά!). Έχει δηλώσει επίσης ότι η καλύτερη σχέση που είχε ποτέ ήταν η λεσβιακή της σχέση με την πορνοστάρ Nikki Tyler. Χ.Τ.

Άμα τελέψουν τα μπικικίνια, τι δουλειά να κάνει μια πρώην πορνοστάρ για να βγάλει το ψωμί της; Πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η 39χρονη Τζένα Τζέιμσον (Jenna Jameson), η ιέρεια του αμερικάνικου πορνό, μετά από κάποια χρόνια «απόσυρσης» λόγω μητρότητας, θα επανέλθει στιος ταινίες που την... καθιέρωσαν.

Πολλοί δεν το πίστεψαν, αλλά η Τζένα δήλωσε στο TMZ ότι πραγματικά επιστρέφει γιατί θέλει να θρέψει την οικογένειά της: «Το κίνητρό μου » λέει «είναι να φροντίσω την οικογένειά μου και να διασκεδάσω και να γνωρίσω όσους με θαυμάζουν».

Με δύο παιδιά, μάχες για την επιμέλειά τους, χρέη, προβλήματα με το αλκοόλ και μια σχέση αγάπης-μίσους με τον πατέρα των παιδών της -πρωταθλητή του μποξ, Τίτο Ορτίζ - ακόμα και η επιστροφή στα παλιά λημέρια φαντάζει δύσκολη υπόθεση. Να θυμίσουμε ότι η Τζένιφερ Μαρί Μασόλι έχει δηλώσει αμφιφυλόφιλη και ότι στη ζωή της έχει κοιμηθεί με 100 γυναίκες και 30 άντρες (χώρια τα επαγγελματικά!). Έχει δηλώσει επίσης ότι η καλύτερη σχέση που είχε ποτέ ήταν η λεσβιακή της σχέση με την πορνοστάρ Nikki Tyler.

Χ.Τ.