Διαστημικός κόμματος σε στέλνει στην κόλαση

13.11.2013
Τελικά τα λεγόμενα «ανδρικά» περιοδικά επιτελούν έργο υψίστης σημασίας. Πως αλλιώς θα μαθαίναμε και θα βλέπαμε διαστημικούς κόμματους τύπου Ρόζι Ροφ (Rosie Roff); Η 24χρονη Βρετανίδα έτρωγε από μικρή όλο το φαγητό της , αλλά δεν είχε αφήσει και γυμναστήριο για γυμναστήριο. Αλλωστε τα εκτυφλωτικά αποτελέσματα όλοι τα θαυμάζουμε. Επίσης, έχει κάνει αρκετές δουλειές σαν μοντέλο για μαγιό, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια άπλωσε τα φτερά της, πέταξε τα μαγιό και μας προσέφερε το γραμμωμένο της κορμί μέσα από τις σελίδες των FHM, MAXIM, SI.com κ.λ.π..

Τελικά τα λεγόμενα «ανδρικά» περιοδικά επιτελούν έργο υψίστης σημασίας. Πως αλλιώς θα μαθαίναμε και θα βλέπαμε διαστημικούς κόμματους τύπου Ρόζι Ροφ (Rosie Roff);

Η 24χρονη Βρετανίδα έτρωγε από μικρή όλο το φαγητό της , αλλά δεν είχε αφήσει και γυμναστήριο για γυμναστήριο. Αλλωστε τα εκτυφλωτικά αποτελέσματα όλοι τα θαυμάζουμε. Επίση,ς έχει κάνει αρκετές δουλειές σαν μοντέλο για μαγιό, αλλά τα τελευταία 2 χρόνια άπλωσε τα φτερά της, πέταξε τα μαγιό και μας προσέφερε το γραμμωμένο της κορμί μέσα από τις σελίδες των FHM, MAXIM, SI.com κ.λ.π..