Χιλιάδες δολάρια για ένα τρίο μαζί της

14.11.2013
Η ρόμποκοπ τηλεπερσόνα και χορεύτρια, που έχει καλύψει όλο το σώμα της με τατουάζ, ξεχειλίζει από παντού προσπαθώντας να κάνει απόψυξη, να ξεσκονίσει και να σκουπίσει το μπουντουάρ της. Ο λόγος για την 34χρονη Βρετανίδα Τζόντι Μαρς (Joddie Marsh) που απογειώνει τη φαντασία μας με μια φωτογράφηση για τις αρετές της καλής νοικοκυράς. Το μοντέλο συνεχίζει να ασχολείται με το bodybuilding και από τότε που αδυνάτισε και «έχτισε» σώμα κάνει θραύση στον ανδρικό πληθυσμό. Η Τζόντι έχει μάλιστα διατελέσει μερικώς λεσβία και στο παρελθόν είχε και το δικό της ριάλιτι με τίτλο «Totally Jodie Marsh». Στην προηγούμενή της συνέντευξη στο ZOO αποκάλυψε πως στο μαγαζί που χόρευε σύχναζαν όλοι οι μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ, πολλοί από τους οποίους την καλούσαν να χορέψει πριβέ ... κάποιος, μάλιστα, έδινε πολλές χιλιάδες δολάρια για ένα τρίο μαζί της.

Η ρόμποκοπ τηλεπερσόνα και χορεύτρια, που έχει καλύψει όλο το σώμα της με τατουάζ, ξεχειλίζει από παντού προσπαθώντας να κάνει απόψυξη, να ξεσκονίσει και να σκουπίσει το μπουντουάρ της. Ο λόγος για την 34χρονη Βρετανίδα Τζόντι Μαρς (Joddie Marsh) που απογειώνει τη φαντασία μας με μια φωτογράφηση για τις αρετές της καλής νοικοκυράς. Το μοντέλο συνεχίζει να ασχολείται με το bodybuilding και από τότε που αδυνάτισε και «έχτισε» σώμα κάνει θραύση στον ανδρικό πληθυσμό.

Η Τζόντι έχει μάλιστα διατελέσει μερικώς λεσβία και στο παρελθόν είχε και το δικό της ριάλιτι με τίτλο «Totally Jodie Marsh». Στην προηγούμενή της συνέντευξη στο ZOO αποκάλυψε πως στο μαγαζί που χόρευε σύχναζαν όλοι οι μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ, πολλοί από τους οποίους την καλούσαν να χορέψει πριβέ ... κάποιος, μάλιστα, έδινε πολλές χιλιάδες δολάρια για ένα τρίο μαζί της.