Πίνουν...βότκα στο όνομα αυτής της κορμάρας

06.03.2013
Η κορμάρα της Καρίνα Σμιρνόφ (Karina Smirnoff ) έχει κάνει εκατομμύρια θαυμαστές της να πίνουν τη μία βότκα μετά την άλλη στο… όνομά της και να φαντασιώνονται πως τους χαρίζει άφθονους «ιδιωτικούς» χορούς. Αυτή της μάλιστα η φωτογράφηση για λογαριασμό του Playboy έχει εκτινάξει τις πωλήσεις της ομώνυμης βότκας σε δυσθεώρητα ύψη! Γεννημένη στις 2 Ιανουαρίου του 1978 στην Ουκρανία το άστρο της Καρίνας έχει λάμψει πολλές φορές ως επαγγελματίας χορεύτρια στο Dancing with the Stars. Κέρδισε στην δέκατη τρίτη σεζόν του σόου την πρώτη θέση έχοντας παρτενέρ τον βετεράνο στρατιώτη και σταρ της σαπουνόπερας J. R. Martinez, ενώ έχει φτάσει μέχρι τον τελικό του σόου ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Η Καρίνα ξεκίνησε από τα πέντε της χρόνια να ασχολείται με το χορό και την αεροβική γυμναστική και το 1992 μετακόμισε μόνιμα στην Αμερική. Έχει κερδίσει την πρώτη θέση σε δεκάδες αγώνες, όπως στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα, στο Παγκόσμιο, στο Βρετανικό ακόμη και στο Ασιατικό, ενώ είναι η πρώτη γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει στο «Βρετανικό Επαγγελματικό Τελικό Χορού» με τρεις διαφορετικούς παρτενέρ!

Η κορμάρα της Καρίνα Σμιρνόφ (Karina Smirnoff ) έχει κάνει εκατομμύρια θαυμαστές της να πίνουν τη μία βότκα μετά την άλλη στο… όνομά της και να φαντασιώνονται πως τους χαρίζει άφθονους «ιδιωτικούς» χορούς.
Αυτή της μάλιστα η φωτογράφηση για λογαριασμό του Playboy έχει εκτινάξει τις πωλήσεις της ομώνυμης βότκας σε δυσθεώρητα ύψη!
Γεννημένη στις 2 Ιανουαρίου του 1978 στην Ουκρανία το άστρο της Καρίνας έχει λάμψει πολλές φορές ως επαγγελματίας χορεύτρια στο Dancing with the Stars. Κέρδισε στην δέκατη τρίτη σεζόν του σόου την πρώτη θέση έχοντας παρτενέρ τον βετεράνο στρατιώτη και σταρ της σαπουνόπερας J. R. Martinez, ενώ έχει φτάσει μέχρι τον τελικό του σόου ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.
Η Καρίνα ξεκίνησε από τα πέντε της χρόνια να ασχολείται με το χορό και την αεροβική γυμναστική και το 1992 μετακόμισε μόνιμα στην Αμερική.
Έχει κερδίσει την πρώτη θέση σε δεκάδες αγώνες, όπως στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα, στο Παγκόσμιο, στο Βρετανικό ακόμη και στο Ασιατικό, ενώ είναι η πρώτη γυναίκα που κατάφερε να κερδίσει στο «Βρετανικό Επαγγελματικό Τελικό Χορού» με τρεις διαφορετικούς παρτενέρ!