Η πιο καυτή Ελληνίδα dj μας τρέλανε

07.03.2013
Παίζει μουσική και ταυτόχρονα κάνει pole dancing! Πώς γίνεται αυτό το "μιράκολο"; Άμα δεν είσαι η Άντζελα Παντελή δυσκολεύεσαι λίγο. Δημοσιογράφος, μουσική παραγωγός, ραδιοφωνική παραγωγός και κουκλάρα, η Angela Pantelis μετράει 12 χρόνια εμπειρίας στα ελληνικά ερτζιανά (Orange, AntennaFm, Soho, CiaoFm, Best) και έχει βρεθεί στα decks γνωστών κλαμπ από τη Μύκονο ως τη Νέα Υόρκη και την Αυστραλία. Την είδαμε καλεσμένη στο «Όλα Μπάχαλο φέτος» και θυμηθήκαμε πόσο σέξι είναι, μάθαμε επίσης ότι ξεκινά καθημερινές ραδιοφωνικές εκπομπές στον Hellasfm.us, το κορυφαίο ραδιόφωνο των ομογενών της Βόρειας Αμερικής... ε στις ζωντανές εμφανίσεις της θα συνεχίσει να βάζει μουσική και να κάνει pole dancing... ή arial silks, που είναι το νέο κόλλημά της. Όταν δεν παίζει σε ιδιωτικά πάρτι διασήμων, όταν δεν κάνει γυμναστική, τοξοβολία, χειμερινό σκι και extreme sports... φοράει χρυσόσκονη, περούκες και έντονα εκκεντρικά κοσμήματατα. Είναι μια γεννημένη σταρ! Περισσότερα στο angelapandelis.com (!) Χ.Τ.

Παίζει μουσική και ταυτόχρονα κάνει pole dancing! Πώς γίνεται αυτό το "μιράκολο"; Άμα δεν είσαι η Άντζελα Παντελή δυσκολεύεσαι λίγο. Δημοσιογράφος, μουσική παραγωγός, ραδιοφωνική παραγωγός και κουκλάρα, η Angela Pantelis μετράει 12 χρόνια εμπειρίας στα ελληνικά ερτζιανά (Orange, AntennaFm, Soho, CiaoFm, Best) και έχει βρεθεί στα decks γνωστών κλαμπ από τη Μύκονο ως τη Νέα Υόρκη και την Αυστραλία.

Την είδαμε καλεσμένη στο «Όλα Μπάχαλο φέτος» και θυμηθήκαμε πόσο σέξι είναι, μάθαμε επίσης ότι ξεκινά καθημερινές ραδιοφωνικές εκπομπές στον Hellasfm.us, το κορυφαίο ραδιόφωνο των ομογενών της Βόρειας Αμερικής... ε στις ζωντανές εμφανίσεις της θα συνεχίσει να βάζει μουσική και να κάνει pole dancing... ή arial silks, που είναι το νέο κόλλημά της.

Όταν δεν παίζει σε ιδιωτικά πάρτι διασήμων, όταν δεν κάνει γυμναστική, τοξοβολία, χειμερινό σκι και extreme sports... φοράει χρυσόσκονη, περούκες και έντονα εκκεντρικά κοσμήματατα. Είναι μια γεννημένη σταρ! Περισσότερα στο angelapandelis.com (!)

Χ.Τ.