Μόνο με τα δωδεκάποντα στην πισίνα

04.03.2013
Ηθοποιός και μοντέλο 23 Μαΐων από την Αργεντινή και πρώην Playmate, η Σοφία Κλερίτσι (Sofia Clerici) ποζάρει topless και μας δείχνει τα δέκα περίτεχνα τατουάζ της στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Hombre. Η Σοφία έγινε γνωστή όταν το περιοδικό Playboy της απένειμε τον Τίτλο Μις Τατουάζ Αργεντινής (Miss Tattoo Argentina). Ακολούθησαν οι δηλώσεις τις ότι της αρέσουν οι γυναίκες με τατουάζ και ότι έχει πειραματιστεί σε αυτό το... επίπεδο βρίσκοντας girlfriend. Αυτό τον καιρό έχει επιστρέψει στους... άντρες τους οποίους προτιμά γυμνασμένους και στιβαρούς. Σε συνέντευξή της με τον διάσημο παρουσιαστή της Αργεντινής, Αλεχάντρο Φαντίνο (Alejandro Fantino) ήταν τόσο ειλικρινής αναφορικά με τις ερωτικές προτιμήσεις της, που η γυναίκα του Φαντίνο τον κλείδωσε έξω από το σπίτι.

Ηθοποιός και μοντέλο 23 Μαΐων από την Αργεντινή και πρώην Playmate, η Σοφία Κλερίτσι (Sofia Clerici) ποζάρει topless και μας δείχνει τα δέκα περίτεχνα τατουάζ της στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού Hombre. Η Σοφία έγινε γνωστή όταν το περιοδικό Playboy της απένειμε τον Τίτλο Μις Τατουάζ Αργεντινής (Miss Tattoo Argentina). Ακολούθησαν οι δηλώσεις τις ότι της αρέσουν οι γυναίκες με τατουάζ και ότι έχει πειραματιστεί σε αυτό το... επίπεδο βρίσκοντας girlfriend.

Αυτό τον καιρό έχει επιστρέψει στους... άντρες τους οποίους προτιμά γυμνασμένους και στιβαρούς. Σε συνέντευξή της με τον διάσημο παρουσιαστή της Αργεντινής, Αλεχάντρο Φαντίνο (Alejandro Fantino) ήταν τόσο ειλικρινής αναφορικά με τις ερωτικές προτιμήσεις της, που η γυναίκα του Φαντίνο τον κλείδωσε έξω από το σπίτι.