Πιάνει τα οπίσθιά της και... καθρεφτίζεται

04.03.2013
Η Αντρεα Ρίνκον (Andrea Rincon) πιάνει τα οπίσθιά της και απολαμβάνει τα κάλλη της στον καθρέφτη! Εν συνεχεία ποζάρει στο φακό του περιοδικού Surf και προκαλεί διαδικτυακό σεισμό και παλιρροϊκό κύμα φανατικών οπαδών στα πόδια της. Η καυτή Κολομβιανή μοντέλα γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου του 1987 και ξεκίνησε να βολτάρει στις πασαρέλες από την τρυφερή ηλικία των 13 χρόνων. Σήμερα είναι διάσημη στη χώρα της (γι΄αυτό εξάλλου κάνει και εξώφυλλα) και δε σταματά να μας εκπλήσσει με τις προκλητικές της πόζες! Αγαπημένος της τραγουδιστής ο Marc Anthony, ηθοποιοί ο Κόλιν Φάρελ και ο Κιάνου Ριβς και τοπ μόντελ η Αννα Σοφία Χενάο. Από φαγητό προτιμά τον … αστακό, λατρεύει τα σκυλιά και να κάνει roller skate! Της αρέσουν επίσης οι ψηλοί και όμορφοι άνδρες και οι Πόρσε!

Η Αντρεα Ρίνκον (Andrea Rincon) πιάνει τα οπίσθιά της και απολαμβάνει τα κάλλη της στον καθρέφτη!
Εν συνεχεία ποζάρει στο φακό του περιοδικού Surf και προκαλεί διαδικτυακό σεισμό και παλιρροϊκό κύμα φανατικών οπαδών στα πόδια της.
Η καυτή Κολομβιανή μοντέλα γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου του 1987 και ξεκίνησε να βολτάρει στις πασαρέλες από την τρυφερή ηλικία των 13 χρόνων. Σήμερα είναι διάσημη στη χώρα της (γι΄αυτό εξάλλου κάνει και εξώφυλλα) και δε σταματά να μας εκπλήσσει με τις προκλητικές της πόζες!
Αγαπημένος της τραγουδιστής ο Marc Anthony, ηθοποιοί ο Κόλιν Φάρελ και ο Κιάνου Ριβς και τοπ μόντελ η Αννα Σοφία Χενάο. Από φαγητό προτιμά τον … αστακό, λατρεύει τα σκυλιά και να κάνει roller skate! Της αρέσουν επίσης οι ψηλοί και όμορφοι άνδρες και οι Πόρσε!