Η "περλάτη" Gaga στο γκαλά κατά του AIDS

11.02.2010
Ξεχάστε ό,τι ξέρατε μέχρι σήμερα. Το κολιέ δεν φοριέται μόνο στον λαιμό. Το απέδειξε περίτρανα η Lady Gaga που εμφανίστηκε με εκατοντάδες πέρλες κολλημένες στο πρόσωπό της σε πρόσφατη φιλανθρωπική εκδήλωση.



Ξεχάστε ό,τι ξέρατε μέχρι σήμερα. Το κολιέ δεν φοριέται μόνο στον λαιμό. Το απέδειξε περίτρανα η Lady Gaga που εμφανίστηκε με εκατοντάδες πέρλες κολλημένες στο πρόσωπό της σε πρόσφατη φιλανθρωπική εκδήλωση.

Αυτή η νέα εκκεντρική εμφάνιση της τραγουδίστριας πραγματοποιήθηκε στο φιλανθρωπικό γκαλά που έγινε στο Ιδρυμα Ερευνών κατά του Aids amfAR (The Foundation for AIDS Research) στη Νέα Υόρκη. Η Lady Gaga, εκτός από τις άπειρες πέρλες που είχε κολλήσει στο πρόσωπο και στο σώμα της, είχε βάψει το δέρμα της λευκό και φορούσε μόνο ένα λευκό μπικίνι -επίσης στολισμένο με πέρλες- ένα κοντό λευκό τζάκετ, καπέλο και πανύψηλες λευκές μπότες πλατφόρμες.

Η μόνη αχτίδα χρώματος στο ολόλευκο αυτό λουκ, ήταν το έντονο ροζ Mac κραγιόν της Gaga. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της γνωστής εταιρείας καλλυντικών, η οποία έδωσε στη συγκεκριμένη απόχρωση το όνομα της εκκεντρικής τραγουδίστριας με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για την έρευνα ενάντια στο AIDS.

Αργότερα, η 23χρονη παρουσίασε σε μια πολύ ιδιαίτερη εκτέλεση και πάνω σε ένα ολόλευκο πιάνο το νέο της τραγούδι "Future Love".

Η Lady Gaga πήγε στη φιλανθρωπική εκδήλωση συνοδευόμενη από τη Σίντι Λόπερ (Cyndi Lauper) η οποία φορούσε επίσης κραγιόν της εταιρείας Mac, με το δικό της όνομα για τον ίδιο σκοπό.

Το ετήσιο γκαλά, συγκεντρώνει χρήματα για την έρευνα εναντίον του AIDS και φέτος ήταν αφιερωμένο στη μνήμη της ηθοποιού Νατάσα Ρίτσαρντσον (Natasha Richardson).

Η Ρίτσαρντσον, η οποία πέθανε τον περασμένο Μάρτιο ύστερα από ατύχημα που είχε κάνοντας σκι, υπήρξε ένθερμη υποστηρίκτρια του αγώνα κατά του AIDS, αφού εξαιτίας του, έχασε τον πατέρα της, Τόνι Ρίτσαρντσον (Tony Richardson) το 1991.

Η μητέρα της, Νατάσα Ρεντγκρέιβ (Vanessa Redgrave) και η αδελφή της Τζοέλι Ρίτσαρντσον (Joely Richardson) έφτασαν μαζί, ντυμένες στα κόκκινα. Η Ρεντγκρέιβ, χαρακτήρισε τη συνέχιση της προσπάθειας που έκανε η κόρη της ως "σκοπό της ζωής της".

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις σημαντικότερες εμφανίσεις και δηλώσεις από το χτεσινοβραδυνό γκαλά:

Απόδοση- Επιμέλεια Βίντεο: Κατερίνα Πατούλια

Μοντάζ: Θάνος Μοσχονάς