Τα κάνουν όλα και συμφέρουν

18.02.2010
Διασκεδαστές παντός καιρού! Είναι όμορφοι, ταλαντούχοι αλλά και τολμηροί... Τι ακριβώς εννοούμε; Ότι μπορεί να είχαν καταξιωθεί σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα της σοουμπίζ, αλλά δεν είχαν κανένα κόμπλεξ να δοκιμάσουν και αλλού τις δυνάμεις τους!

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Διασκεδαστές παντός καιρού! Είναι όμορφοι, ταλαντούχοι αλλά και τολμηροί... Τι ακριβώς εννοούμε; Ότι μπορεί να είχαν καταξιωθεί σε κάποιο συγκεκριμένο τομέα της σοουμπίζ, αλλά δεν είχαν κανένα κόμπλεξ να δοκιμάσουν και αλλού τις δυνάμεις τους! Κάποιοι πέτυχαν, κάποιοι άλλοι όχι... Ποιοι είναι και τι έχουν κάνει;

Σάκης Ρουβάς
Ο απόλυτος Έλληνας σταρ έχει δοκιμάσει τα πάντα! Έπειτα από αρκετά χρόνια επιτυχημένης καριέρας στο τραγούδι αποφάσισε να κάνει κι άλλα πράγματα. Παρουσίασε την ελληνική Eurovision μαζί με τη Μαρία Μενούνος, έκανε δύο κινηματογραφικές ταινίες («Alter Ego», «Duress») και στη συνέχεια δοκίμασε τις δυνάμεις του και στην τηλεπαρουσίαση ως οικοδεσπότης του «Χ-Factor» για δύο συνεχόμενες σεζόν. Για να δούμε, θα επιβεβαιωθούν οι φήμες που τον θέλουν πρωταγωνιστή σε σίριαλ της επόμενης σεζόν;

Γιώργος Τσαλίκης
Το τραγούδι παραμένει πάντα η μεγάλη του αγάπη, ωστόσο έχει δοκιμάσει και αλλού την τύχη του! Πρωταγωνίστησε στο θεατρικό μιούζικαλ «Πυρετός το σαββατόβραδο», δάνεισε τη φωνή του στην ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney «Tο κοτοπουλάκι» και λίγα χρόνια αργότερα αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην τηλεόραση. Συμμετείχε στην κριτική επιτροπή του «Sound Mix Show», ήταν ο οικοδεσπότης στο εβδομαδιαίο τηλεπαιχνίδι «Password», για να μεταπηδήσει φέτος στο καθημερινό «Δέστε τους».

Άντα Λιβιτσάνου
Ηθοποιία, τραγούδι αλλά και τηλεπαρουσίαση για την ταλαντούχα Άντα Λιβιτσάνου. Τη γνωρίσαμε ως «Λόλα» στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, ενώ φέτος υποδύεται την τηλεπαρουσιάστρια Αγάπη Πελς στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Ο Κος και η Κα Πελς». Και αυτόν το ρόλο σύντομα θα ενσαρκώσει και στην πραγματικότητα ως οικοδέσποινα του «Greek Idol». Στο ενδιάμεσο η Άντα έκανε και κάποιες live εμφανίσεις ως τραγουδίστρια στο ροκ συγκρότημα Volt.

Βάνα Μπάρμπα
Για χρόνια πρωταγωνιστούσε σε δραματικές σειρές, αλλά, όπως δηλώνει η ίδια, την κεντρίζει ιδιαίτερα και η τηλεπαρουσίαση. Έχοντας την εμπειρία από την καθημερινή εκπομπή του Alpha και τις βραδινές εκπομπές της στο Extra 3, ετοιμάζει τώρα μια νέα εκπομπή, την οποία διεκδικούν τόσο το Star όσο και ο Alpha.

Γιώργος Καπουτζίδης
Σεναριογράφος, ηθοποιός, τώρα και ραδιοφωνικός παραγωγός αλλά και παρουσιαστής. Μετά τις blogbuster σειρές του στο Mega «Σαββατογεννημένες και «Παρά πέντε» ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέλαβε με επιτυχία μαζί με τη Ζέτα Μακρυπούλια την παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision και φέτος του επετειακού σόου του Mega για τα 20χρονα γενέθλιά του, «Τhe Twenty», ενώ καθημερινά τον ακούμε και μέσα από τη συχνότητα του Arrena Radio.

Κατερίνα Γκαγκάκη
H διεύθυνση επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤ1 δεν την εμπόδισε να δοκιμάσει και αλλού τις δυνάμεις της. Μέλος της κριτικής επιτροπής του «Χ-Factor» και στις δύο σεζόν που προβάλλεται το talent show, ενώ πρόσφατα απέκτησε τη δική της ραδιοφωνική εκπομπή καθημερινά στις 20:00 στον ΑΝΤ1 FM.

Βίκυ Καγιά
Μεταξύ μόντελινγκ και τηλεπαρουσίασης («So You Think You Can Dance», «Πρωινός καφές», «Next Top Model») η Βίκυ δοκίμασε τις δυνάμεις της και στην υποκριτική: αρχικά με τη συμμετοχή της στο κινηματογραφικό «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» του Νίκου Περάκη και στη συνέχεια με το μιούζικαλ-υπερπαραγωγή που ανέβασε ο Σταμάτης Φασουλής στο θέατρο «Δυο τρελοί, τρελοί παραγωγοί».

Γιάννης Αϊβάζης
Μόντελινγκ και στη συνέχεια θέατρο και τηλεόραση. Ο «ωραίος» της ελληνικής σοουμπίζ ηθοποιός κάνει σε λίγες μέρες το ντεμπούτο του και ως παρουσιαστής στο ριάλιτι περιπέτειας του Mega «Παταγονία - Στην άκρη του κόσμου».

Άννα Βίσση
Τα πάντα έχει δοκιμάσει η απόλυτη Ελληνίδα τραγουδίστρια, αν και έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει πως γι’ αυτήν προέχει το τραγούδι. Θέατρο, με τους «Δαίμονες» και τη «Μάλα», guest στη σειρά-hit της κυπριακής τηλεόρασης «Βουράτε γειτόνοι», οικοδέσποινα στο αξέχαστο σόου «Με αγάπη Άννα».Τώρα ετοιμάζεται για το βάπτισμα του πυρός στον κινηματογράφο, κάνοντας ένα μικρό πέρασμα από το σίκουελ του «Sex and the City».

Ηλίας Ψινάκης
Ο εκκεντρικός Έλληνας μάνατζερ είναι ικάνος για όλα. Τον έχουμε δει ως οικοδεσπότη στο αθυρόστομο τηλεπαιχνίδι «Distraction», κριτή σε διάφορα ριάλιτι («Dream Show», «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», «Super Idol») αλλά και τραγουδιστή με το πασίγνωστο «Έχω πρόβλημα υγείας». Να δούμε τι άλλο θα κάνει!

Κώστας Σόμμερ
Ο γοητευτικός ηθοποιός ακολούθησε κι αυτός την πεπατημένη. Μόντελινγκ, υποκριτική και στη συνέχεια τηλεπαρουσίαση ως οικοδεσπότης του «Show Sexy» και στη συνέχεια του δικού του ριάλιτι περιπέτειας «Extreme Sommer».

Ευγενία Μανωλίδου
Συνθέτης και μαέστρος της κλασικής μουσικής, η Ευγενία Μανωλίδου γοητεύτηκε πολύ σύντομα από το λαμπερό κόσμο της τηλεόρασης. Βέβαια, μέχρι στιγμής την έχουμε δει μόνο ως παρουσιάστρια στο σκληρό ριάλιτι «Η στιγμή της αλήθειας», καθώς, όποια άλλα concepts και αν ακούστηκαν (π.χ., «Πρωινός καφές», «Dancing With the Stars», «Greek Idol»), τελικά δεν της έκατσαν. Της... έκατσε όμως καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη.

Νάντια Μπουλέ
Έπειτα από αρκετά χρόνια σε ψυχαγωγικές εκπομπές η Νάντια Μπουλέ αποφάσισε φέτος να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Το ταλέντο της στο τραγούδι και μάλιστα στο έντεχνο, καθώς ήδη ξεκίνησε εμφανίσεις στο πλευρό του Μανόλη Λιδάκη σε μουσική σκηνή της Θεσσαλονίκης.