Τι γίνεται αν θέλεις να λιώσεις μια μικρή ποσότητα σοκολάτας αλλά δεν έχεις μπεν μαρί; Σου βρήκαμε το πιο έξυπνο κόλπο που θα σου λύσει τα χέρια.
Χρειάζεσαι μόνο μια κατσαρόλα με το καπάκι της (καλό είναι το χερούλι να μην είναι πλαστικό).
Βάζεις νερό στην κατσαρόλα περίπου μέχρι τη μέση και τη σκεπάζεις με το καπάκι ανάποδα.
Βάζεις τη σοκολάτα στο κέντρο και μόλις το νερό βράσει η σοκολάτα θα λιώσει.
Προσοχή στην τρύπα που έχουν τα περισσότερα γυάλινα καπάκια για να μην φύγει η σοκολάτα έξω!