Ασπίδα στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη η Σάννυ Μπαλτζή για όλα όσα έχει ακούσει για το νέο τραγούδι της

27.02.2025
Ασπίδα στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη η Σάννυ Μπαλτζή για όλα όσα έχει ακούσει για το νέο τραγούδι της
Papadakis Press
Έχει υπογράψει τεράστιες επιτυχίες στην πορεία της καριέρας της

Η Σάννυ Μπαλτζή υπογράφει και τους στίχους του νέου τραγουδιού της Ελεωνόρας Ζουγανέλη «Μόνη Κομπλέ» για το οποίο η γνωστή τραγουδίστρια δέχτηκε σφοδρή επίθεση και όχι αποκλειστικά από τα social media.
Η γνωστή δημιουργός γίνεται ασπίδα της Ελεωνόρας μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο.

«Εγώ δεν θεωρώ ότι κάναμε κάτι διαφορετικό από ό,τι κάναμε όλα αυτά τα χρόνια με την Ελεωνόρα, τραγούδια που αγάπησε ο κόσμος κι όπως φάνηκε έμειναν διαχρονικά στη μουσική σκηνή. Εγώ με την Ελεωνόρα πάνα στα τραγούδια μας είχαμε αλληγορία, ένα ειρωνικό βλέμμα στην έκφραση των τραγουδιών μας και πολλές φορές μια σατιρική διάθεση που κατανοούμε απόλυτα κι οι δύο. Τώρα το υπόλοιπο δεν ξέρω πως μπορώ να το κρίνω» είπε αρχικά η Σάννυ Μπαλτζή και συνέχισε:

«Δεν μπορώ να το κατανοήσω καν ότι βγήκε μία κοπέλα με ένα σορτς και μια ζιβάγκο μπλούζα, δηλαδή πραγματικά! Είναι αστείο και πάρα πολύ σοβαρό συγχρόνως. Είναι όλοι αυτοί οι κύριοι και οι κυρίες για το body shaming, το metoo και συνήθως δεν είναι το κοινό που επιθυμώ και πιστεύω και η Ελεονώρα, που μας ακολουθεί στη δουλειά μας.

Κάποιοι άνθρωποι είναι γαλουχημένοι, στριμωγμένοι στην πεποίθησή τους ότι μπορούν να κάνουν κουμάντο στην έκφραση και στο ντύσιμο του κάθε ανθρώπου. Τι να κάνουμε τώρα; Μπορείς απλά να σου αρέσει ή να μην σου αρέσει, ως εκεί.
Είναι γενικότερη η ανανέωση της Ελεωνόρας αλλά δεν έχει να κάνει, εγώ δεν θεωρώ ότι κάνουμε κάτι λιγότερο ή περισσότερο, κάνουμε τα πάντα για αυτό που αγαπάμε. Όσο για την κριτική που λέγαμε νωρίτερα, είναι μία κριτική θα έλεγα απολίτιστης συμπεριφοράς.

Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό το τραγούδι που ήδη σκίζει, δεν είδα κάτι extreme, δεν μπορώ να κατανοήσω όλες αυτές τις συμπεριφορές αλλά από τη μεριά των τραγουδιών, είναι ωραίο να εξελισσόμαστε και να κάνουμε και τα πράγματα όπως τα θέλουμε σύμφωνα με τη διάθεσή μας, αλίμονο!»

Τελευταία τροποποίηση στις 27.02.2025 - 17:35