Οι Μπραντζελίνα έκαναν μήνυση για τον χωρισμό

09.02.2010
Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί μήνυσαν τη Βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα "News of The World" για δημοσιεύματά της που τους ήθελαν να χωρίζουν.

Ο Μπραντ Πιτ (Brad Pitt) και η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) μήνυσαν τη Βρετανική ταμπλόιντ εφημερίδα "News of The World" για δημοσιεύματά της που τους ήθελαν να χωρίζουν.

Ο δικηγόρος του ζευγαριού, Κιθ Σίλινγκς (Keith Schillings) δήλωσε στο ειδησεογραφικό δίκτυο BBC News ότι ο Πιτ, 46 ετών και η Τζολί, 34, έχουν ήδη ξεκινήσει νομικές διαδικασίες εναντίον της εφημερίδας, η οποία στις 24 Ιανουαρίου δημοσίευσε άρθρο σύμφωνα με το οποίο οι δυο τους είχαν συμφωνήσει να μοιράσουν την περιουσία τους και ταυτόχρονα προχωρούσαν σε ρυθμίσεις για την κηδεμονία των έξι παιδιών τους, του 8χρονου Μάντοξ (Maddox), του 6χρονου Παξ (Pax), της 5χρονης Ζαχάρα (Zahara), της 3χρονης Σιλό (Shiloh) και των 18μηνων διδύμων Βιβιέν (Vivienne) και Νοξ (Knox).

Ο Σίλινγκς είπε επίσης στο BBC ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα περιείχε "ψευδείς και προσβλητικούς ισχυρισμούς" και ότι η εφημερίδα αρνήθηκε να ικανοποιήσει αίτημα για ανάκληση της είδησης και δημόσια συγνώμη για το άρθρο το οποίο από εκεί και πέρα "αναδημοσιεύτηκε ευρέως από όλα τα MME".

Συνεχίζοντας, ο Σίλινγκ ξεκαθάρισε ότι η Σόρελ Τρόουπ (Sorrell Trope), μεγαλοδικηγόρος διαζυγίων στο Λος Άντζελες -που σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα υποτίθεται ότι συμβούλεψε το διάσημο ζευγάρι- αρνήθηκε την οποιαδήποτε επαφή μαζί τους.

"Δεν ήρθαν ποτέ σε επαφή μαζί μου η Άντζελίνα Τζολί ή/και ο Μπραντ Πιτ", τόνισε η Τρόουπ σε επιστολή της προς το γραφείο του Σίλινγκς, συνεχίζοντας: "Δεν συνάντησα ποτέ τους πελάτες σας, ούτε είχα την οποιαδήποτε σχέση με κάποιον από τους δύο. Τα παραπάνω ισχύουν και για όλα τα υπόλοιπα μέλη της εταιρείας μας".

Από την πλευρά της εφημερίδας "News Of The World" δεν έχει γίνει ακόμη καμία επίσημη ανακοίνωση.

Πάντως, είναι γεγονός ότι οι βρετανικοί νόμοι για τη συκοφαντική δυσφήμηση λειτουργούν υπέρ των εναγόντων, αντίθετα με ότι συμβαίνει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Στη Βρετανία οι νόμοι υποχρεώνουν τους εκδότες να αποδείξουν την αθωότητα τους, ενώ στην Αμερική πρέπει οι ανάγοντες να αποδείξουν ότι το δημοσίευμα ήταν ταυτόχρονα αναληθές και κακόβουλο.

Ο Μπραντ και η Αντζελίνα δεν έχουν παντρευτεί ποτέ. Γνωρίστηκαν το 2005 ενώ συμπρωταγωνιστούσαν στην ταινία "Mr & Mrs Smith". Εκείνος ήταν παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον (Jenifer Aniston), με την οποία και χώρισε την ίδια χρονιά, έπειτα από 5 χρόνια γάμου.

Εκείνη, είχε δύο σύντομους γάμους στο ενεργητικό της. Ο ένας ήταν το 2000 με τον ηθοποιό Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton), από τον οποίο χώρισε το 2003 και ο άλλος με τον επίσης ηθοποιό, Τζόνι Λι Μίλερ (Johny Lee Miller) που διήρκεσε από το 1996 έως το 1999.

Την Κυριακή οι δυο τους και ο μεγαλύτερος γιος τους, Μάντοξ πήγαν στο Sun Life Stadium του Μαϊάμι, για να παρακολουθήσουν τον τελικό του Super Bowl. Βγήκαν μάλιστα κερδισμένοι, αφού η αγαπημένη τους ομάδα, "New Orleans Saints" συνέτριψε τους "Indianapolis Colts".

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, οι Μπραντζελίνα ήταν ιδιαίτερα διαχυτοί μεταξύ τους, χαρίζοντας συνέχεια ο ένας στον άλλο αγκαλιές και φιλιά.