Τάιγκερ Γουντς: η επιστροφή του ασώτου

08.02.2010
Ο διάσημος παίκτης του γκολφ βρίσκεται ξανά μαζί με την οικογένειά του και, σύμφωνα με πληροφορίες, είδε τα παιδιά του για πρώτη φορά ύστερα από έναν μήνα.


Ο διάσημος παίκτης του γκολφ βρίσκεται ξανά μαζί με την οικογένειά του και, σύμφωνα με πληροφορίες, είδε τα παιδιά του για πρώτη φορά ύστερα από έναν μήνα.

Λέγεται ότι τον Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) παρέλαβε από την κλινική όπου νοσηλευόταν λαμβάνοντας θεραπεία για τον εθισμό του στο σεξ η σύζυγός του Έλιν Νόρντεγκρεν (Elin Nordegren). Και ότι τον πήγε κατευθείαν στο σπίτι για να γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους Τσάρλι (Charlie).

Πιστεύεται ότι η Έλιν, η οποία έχει ακόμη ένα παιδί με τον Τάιγκερ, τη δίχρονη Σαμ (Sam), έχει δώσει στον άντρα της διορία 6 μήνες για να σώσει τον γάμο τους.

Η μέχρι πρότινος "ατσαλάκωτη" εικόνα του πιο ακριβοπληρωμένου αθλητή στον κόσμο, καταστράφηκε τελείως από το σκάνδαλο που ξέσπασε στο τέλος του περασμένου χρόνου, που τον συνέδεε με μια σειρά εξωσυζυγικών σχέσεων.

Ο 33χρονος Γουντς παραδέχτηκε τις απιστίες του και εξέδωσε μια απίστευτη δημόσια απολογία για τις "πομπές" του, τονίζοντας ότι "απογοήτευσε την οικογένειά του".

Παρόλο που αρνείται το σεξουαλικό εθισμό, νοσηλεύτηκε στην κλινική "Pine Grove Behavioural Health and Addiction Services" στο Χατίεσμπουργκ του Μισισιπή, με σκοπό "να ξαναβάλει τη ζωή του στον σωστό δρόμο".

Η 30χρονη Σουηδέζα γυναίκα του, φημολογείται ότι συμμετείχε σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

Σε πείσμα των αρχικών πληροφοριών που ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει, εκείνοι έχουν αποφασίσει να περάσουν πολύ χρόνο μαζί, και να προσπαθήσουν να σώσουν τον γάμο τους. Προγραμματίζουν μάλιστα να επιστρέψουν σύντομα στο σπίτι τους στο Ορλάντο, της Φλόριντα.

Όταν τα νέα για τις ερωμένες του δημοσιοποιήθηκαν τον Δεκέμβριο, ο Γουντς δήλωσε ότι έκανε ένα "διάλλειμα αορίστου χρόνου" από το επαγγελματικό γκολφ. Εξάλλου, λόγω του σκανδάλου, είχε χάσει και αρκετές από τις ισχυρές χορηγίες του.

Όταν όμως έγινε γνωστό ότι ολοκλήρωσε την 6 εβδομάδων θεραπεία του, πολλοί συμπέραναν ότι το διάλλειμα αυτό φτάνει στο τέλος τους. Υπήρχαν μάλιστα σκέψεις που τον ήθελαν να παίζει στο "Accenture Match Play Championship" στην Αριζόνα σε 15 μέρες. Για να παίξει όμως στο συγκεκριμένο τουρνουά όπου συναντιούνται οι 64 καλύτεροι παίκτες στον κόσμο, βέβαια, θα πρέπει να έχει δηλώσει συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή.

Όμως, καθώς περνάει ο καιρός, είναι πιο πιθανό η επιστροφή του να γίνει στη Φλόριντα και στο "Arnold Palmer Invitation". Πρόκειται για έναν αγώνα που έχει κερδίσει 6 φορές στο παρελθόν και ο οποίος διεξάγεται στο τέλος Μαρτίου, ακριβώς πριν από το "Masters", που είναι και ο πρώτος σοβαρός αγώνας της χρονιάς.