Βικτόρια Μπέκαμ: "Είμαι μια συνηθισμένη μαμά"

02.02.2010
Ύστερα από πολλά χρόνια με την ίδια υπερβολικά στημένη και περιποιημένη εμφάνιση, η Πος, είναι αποφασισμένη να δείξει και την άλλη, την πιο απαλή πλευρά της.


Ύστερα από πολλά χρόνια με την ίδια υπερβολικά στημένη και περιποιημένη εμφάνιση, η Πος, είναι αποφασισμένη να δείξει και την άλλη, την πιο απαλή πλευρά της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό "Glamour" η 35χρονη πρώην Spice Girl, νυν σχεδιάστρια μόδας, δήλωσε ότι είναι απλά μια συνηθισμένη μαμά για τους γιους της -τον 11χρονο Μπρούκλιν (Brooklyn), τον 7χρονο Ρόμεο (Romeo) και τον 5χρονο Κρουζ (Cruz)- και ότι αυτή τη στιγμή, όλη της η προσοχή είναι στραμμένη στην οικογένειά της και στη σχεδιαστική της καριέρα.

Είπε συγκεκριμένα: "Ταξιδεύω πολύ αλλά όταν είμαι στο Λος Άντζελες, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τα παιδιά. Έτσι, όταν δεν δουλεύω, πηγαίνω στο σχολείο και βοηθώ στο σερβίρισμα του φαγητού. Τους αρέσει πάρα πολύ αυτό. Λένε συνέχεια: 'Να, η μαμά θα με σερβίρει!' Τις προάλλες ήμουν πάλι εκεί και διάβαζα στην τάξη του Κρουζ. Όλα τα κοριτσάκια έλεγαν: 'Μας αρέσει το φόρεμά σου'. Και το ευχαριστήθηκα πολύ, γιατί εγώ δεν έχω κοριτσάκι".

Η Βικτόρια (Victoria) που εθεάθη το Σαββατοκύριακο φορώντας τζιν, καπέλο του μπέιζμπολ, γιλέκο και σαγιονάρες, είπε ότι παρόλο που συχνά φοράει δικά της ρούχα, δεν θεώρησε ποτέ τον εαυτό της μοντέλο και χρειάστηκε να προσπαθήσει πολύ για να διατηρήσει την φόρμα της.

"Αγαπώ πολύ τη μόδα και έτσι μπορώ να εκφράζομαι καλύτερα. Σκέφτομαι τι θα φορέσω το επόμενο πρωί πριν καν κοιμηθώ το βράδυ", είπε στη συνέντευξή της, όπου έκανε και μια πολύ διαφορετική φωτογράφηση με πιο καθημερινό λουκ, παίζοντας με ένα κουτάβι και ποζάροντας ως νοικοκυρά των '50s.

"Όταν ντύνομαι, βάφομαι και χτενίζομαι με τον τρόπο που τα κάνω, δεν είναι για να τραβήξω την προσοχή. Δεν είμαι τοπ μόντελ. Απλά κάνω το καλύτερο που μπορώ με αυτά που έχω. Γυμνάζομαι για να βελτιωθώ αλλά δεν είμαι και η Ζιζέλ!"

Παραδέχτηκε επίσης ότι είναι πολύ αυστηρή με τη δίαιτά της. "Τρώω πολύ πολύ υγιεινά. Τρώω πολλά ψάριά, λαχανικά και φρούτα. Δεν τρώω καθόλου έτοιμο φαγητό και φυσικά γυμνάζομαι".

"Η μοναδική φορά που θύμωσα πολύ με πράγματα που έγραψαν για μένα, ήταν όταν έκαναν ανεύθυνα σχόλια σχετικά με το βάρος μου. Εκτιμώ το ότι πολλά νέα κορίτσια θέλουν να μου μοιάσουν. Και προσέχω πολύ γι' αυτό".

Η Βικτόρια είπε επίσης ότι υποφέρει για τη μόδα. Έχει σοβαρό πρόβλημα με τα κότσια στα πόδια της και έχει σκεφτεί ακόμη και την εγχείρηση, αφού πονάνε πολύ τόσο η μέση όσο και τα γόνατά της από αυτό.

"Πονάω πολύ. Δεν θα σας πω ψέματα", είπε με πάθος. "Όμως, όπως λένε, αν δεν πονέσεις δεν θα κερδίσεις. Δεν με πειράζει. Ας υποφέρω. Δεν φοράω τακούνια κάθε μέρα, έτσι κι αλλιώς, αλλά όταν βγαίνω έξω, μόνο έτσι νιώθω αυτοπεποίθηση".

Στο τέλος, παραδέχτηκε ότι βλέπει ακόμη το "Spice World", την ταινία που γύρισαν το 1997 ως Spice Girls με τους γιους της, και ότι ακόμη και σήμερα έχει κρατήσει επαφή με τις πρώην συναδέλφους της και με τα παιδιά τους.