Τζούλια Ρόμπερτς: "Κορίτσια, βγάλτε τις μπλούζες σας"

02.02.2010
Αυτή τη συμβουλή δίνει η διάσημη ηθοποιός στις γυναίκες για να κάνουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου -αλλά και κάθε μέρα- πιο... καυτή.


Αυτή τη συμβουλή δίνει η διάσημη ηθοποιός στις γυναίκες για να κάνουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου -αλλά και κάθε μέρα- πιο... καυτή.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Tύπου που έδωσε την Παρασκευή στο Μπέβερλι Χιλς για την προώθηση της ταινίας της "Valentine's Day", η οποία βγαίνει στους κινηματογράφους στις 11 Φεβρουαρίου, η Τζούλια Ρόμπερτς (Julia Roberts) κάθισε στο πάνελ μαζί με 8 ακόμη από τους συμπρωταγωνιστές της και τον σκηνοθέτη Γκάρι Μάρσαλ (Garry Marshall).

Μία δημοσιογράφος της ζήτησε συμβουλές σχετικά με το "πώς να τον κάνω να με κάνει χαρούμενη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίου". Η Ρόμπερτς τότε κάνοντας μια γκριμάτσα είπε: "Ουάου. Μπορούμε τουλάχιστον να χαμηλώσουμε τα φώτα;"

Οι συμπρωταγωνιστές της γέλασαν και εκείνη συνέχισε: "Εντάξει, περίμενε ένα λεπτό. Πόσο καιρό είσαι ζευγάρι με τον φίλο σου; Κάνεις σεξ μαζί του;"

Η γυναίκα δίστασε αλλά η Τζούλια επέμενε: "Εσύ το ανέφερες. Εσύ άνοιξες το κουτί της Πανδώρας! Πού είναι το πρόβλημα; Μπορούμε να το φτιάξουμε".

"Λέει συνέχεια ότι είμαι κακή σε ότι οργανώνω", παραδέχτηκε εκείνη. Για να ακούσει τη λύση από τα χείλη της 43χρονης σταρ: "Κάνε κράτηση σε ένα όμορφο εστιατόριο από τώρα, γιατί μιλάμε για τη μεγαλύτερη νύχτα της χρονιάς, πιες ένα ποτήρι ωραίο κρασί και βγάλε την μπλούζα σου".

Και γυρίζοντας προς τον συμπρωταγωνιστή της που καθόταν στα δεξιά της είπε: "Νομίζω ότι έχουμε μια συνταγή για σίγουρη επιτυχία. Δεν νομίζεις Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper);".