Η ερωτική εξομολόγηση της Μπιγιονσέ

01.02.2010
"Σ' αγαπώ", είπε η εκρηκτική τραγουδίστρια στον σύζυγό της Τζέι-Ζι (Jay-Z), μόλις παρέλαβε ένα από τα έξι συνολικά βραβεία Γκράμι που κέρδισε.

"Σ' αγαπώ", είπε η εκρηκτική τραγουδίστρια στον σύζυγό της Τζέι-Ζι (Jay-Z), μόλις παρέλαβε ένα από τα έξι συνολικά βραβεία Γκράμι που κέρδισε.

Η Μπιγιονσέ (Beyonce) και ο Τζέι-Ζι, παντρεύτηκαν το 2008, κρατώντας πολύ χαμηλούς τόνους και σπάνια το ομολογούν δημόσια. Στην τελετή της Κυριακής όμως, στο Λος Άντζελες, η 28χρονη ντίβα δεν μπορούσε να συγκρατηθεί.

Καθώς παραλάμβανε το βραβείο για την "Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία", είπε στο κοινό ότι ήταν πολύ "ταραγμένη", συμπληρώνοντας: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για όλη τους την υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένου και του συζύγου μου. Σ' αγαπώ".

Ο 40χρονος μουσικός έμεινε έκπληκτος από την ξαφνική αυτή δημόσια εκδήλωση της γυναίκας του. Όμως η συγκινησιακή φόρτιση της βραδιάς φαίνεται ότι παρέσυρε την πληθωρική τραγουδίστρια.

Στη φαντασμαγορική τελετή της Κυριακής, η Μπιγιονσέ "έσκισε", στην κυριολεξία, παίρνοντας μαζί της 6 βραβεία από τα 10 για τα οποία είχε προταθεί. Εκτός από το βραβείο για την "Καλύτερη Γυναικεία Ερμηνεία", κέρδισε αυτό του "Τραγουδιού της χρονιάς" για την επιτυχία της "Single Ladies (Put a Ring On It)", η οποία της έφερε επίσης το βραβείο της "Καλύτερης R&B Τραγουδίστριας".

Το πρώην μέλος των "Destiny's Child" κέρδισε επίσης τα εξής βραβεία: "Καλύτερο R&B Τραγούδι" (για το "Single Ladies"), "Καλύτερο Σύγχρονο R&B Άλμπουμ" (για το "I Am ... Sasha Fierce") και "Καλύτερη Παραδοσιακή R&B Ερμηνεία" (για το "At Last").