«Γύρνα σπίτι, σε εκμεταλλεύονται»

29.01.2010
Υπόνοιες για σοβαρό πρόβλημα υγείας της Τζούλιας, κατηγορίες για σχέση με τον υπόκοσμο και για εκμετάλλευση της κόρης του άφησε ο πατέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Zήσιμος, ο οποίος απεγνωσμένος παρακαλεί

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Υπόνοιες για σοβαρό πρόβλημα υγείας της Τζούλιας, κατηγορίες για σχέση με τον υπόκοσμο και για εκμετάλλευση της κόρης του άφησε ο πατέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Zήσιμος, ο οποίος απεγνωσμένος παρακαλεί την κόρη του μέσω των μεσημεριανών εκπομπών να γυρίσει κοντά στην οικογένειά της. Στο πλευρό του και ο πρώην σύντροφός της Χρήστος Ψωμόπουλος, να κατηγορεί ανοιχτά διάφορα πρόσωπα από το περιβάλλον της πρώην αγαπημένης του ότι της κάνουν κακό, και μια Τζούλια πραγματικά χαμένη, να μην ξέρει τι της γίνεται.

Αυτό είναι το σκηνικό των τελευταίων ημερών για την οικογένεια Αλεξανδράτου. Ένας πατέρας να εκλιπαρεί την κόρη του να επιστρέψει στο σπίτι τους, να συνεχίσει τις θεραπείες της, τις οποίες διέκοψε, και να κόψει κάθε επαφή με τους ανθρώπους που της κάνουν κακό.

Από την άλλη, η Τζούλια να του απαντά ότι είναι πλέον ενήλικη και πως αυτός ήταν ο άνθρωπος που την έβαλε στο χώρο του μόντελινγκ. Και ο πρώην σύντροφός της Χρήστος Ψωμόπουλος να την παρακαλεί να ακούσει τον πατέρα της.

Η τελευταία εξέλιξη στο απίστευτο δράμα της οικογένειας ήρθε μέσα από το δελτίο ειδήσεων του Star, όταν ο Αιμίλιος Λιάτσος ρώτησε το μοντέλο-τραγουδίστρια αν εκβιάζεται από βίντεο με προσωπικές της στιγμές! Λίγο νωρίτερα είχαν εκτυλιχθεί πραγματικά τραγικές καταστάσεις...

«Τζούλια, φύγε από αυτούς τους ανθρώπους που σου κάνουν κακό. Γύρνα σπίτι σου με τους γονείς σου, να συνεχίσεις τη θεραπεία σου. Δεν είσαι καλά στην υγεία σου. Σε καταστρέφουν από το καλοκαίρι. Την εκμεταλλεύονται και τη χρησιμοποιούν αυτοί οι άνθρωποι. Ο κ. Ψωμόπουλος έχει απόλυτο δίκιο και του συμπαραστεκόμαστε. Με ενδιαφέρει η κόρη μου να γυρίσει πίσω στο σπίτι και να φύγει από αυτούς τους ανθρώπους, τους κακούς. Να ασχοληθεί με σοβαρά πράγματα, με σοβαρές δουλειές και, αν δεν μπορεί, ας φύγει από τη σοουμπίζ, να γλιτώσουμε», ήταν τα απεγνωσμένα λόγια του Ζήσιμου Αλεξανδράτου.

Τι είχε πει ο Χρήστος Ψωμόπουλος;
«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια κατάσταση που δεν έχει να κάνει με τη σχέση μου. Εύχομαι όσο όμορφη είναι εξωτερικά, να γίνει και μέσα της. Οι γονείς της είναι στο πλευρό μου. Νομίζω ότι όλοι μας γνωρίζουμε ακριβώς τι συμβαίνει. Δεν μπορώ να την αφήσω την Τζούλια. Οι γονείς της μου ζήτησαν να τη βοηθήσω. Αυτό που ζητάω είναι να σταματήσει να συνεργάζεται με τους συγκεκριμένους ανθρώπους και να επικοινωνήσει με τους γονείς της. Ήθελα να την προστατέψω από κάτι κακό που θα γινόταν στη Σύρο». Λίγο αργότερα ο επιχειρηματίας αποκάλυψε πως η Τζούλια πάσχει από νευρική ανορεξία, πρόβλημα που και η ίδια είχε παραδεχθεί στο παρελθόν.

Τι του απάντησε η Τζούλια; «Ο κ. Ψωμόπουλος ήθελε να μπούμε στη διαδικασία αυτή για να κάνει το σόου του. Ο κ. Ψωμόπουλος κάνει παρέα με τον υπόκοσμο και τους μπράβους. Θέλει να το παίξει πατέρας μου; Έχω ήδη έναν. Όσο για τον ίσιο δρόμο, μια χαρά είναι ο δρόμος μου, όπως βλέπετε. Ας κοιτάξει το δικό του δρόμο. Ας κοιτάξει τις παρέες του». Και το σόου συνεχίζεται?