Λύση της τελευταίας στιγμής;

28.01.2010
Η είδηση ξάφνιασε ακόμη και τους υπεύθυνους του καναλιού της Κάντζας, αφού μετά την αποχώρηση του Νίκου Καρβέλα όλοι ήταν σίγουροι ότι τη θέση του θα έπαιρνε ο Γιάννης Κότσιρας. Από ό,τι φαίνεται όμως, λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο και λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν οι ακροάσεις έφυγε και ο Κότσιρας!

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Η εξέλιξη αυτή έφερε σε δύσκολη θέση τους υπεύθυνους της εκπομπής, καθώς δεν υπήρχαν πλέον τα χρονικά περιθώρια. Έτσι, κατέληξαν μέσα σε λίγες ώρες σε μια νέα επιτροπή, την οποία αποτελούν ο Δημήτρης Κοντόπουλος, ο Κώστας Καπετανίδης και η Μάρω Θεοδωράκη, ανιψιά του κορυφαίου μας μουσικοσυνθέτη, προκειμένου να ξεκινήσει η όλη διαδικασία του παιχνιδιού.

Τι οδήγησε όμως στο σπάσιμο της συμφωνίας αρχικά με τον Νίκο Καρβέλα και στη συνέχεια με τον Γιάννη Κότσιρα; Για τον πρώτο λέγεται πως η συμφωνία «έσπασε» εξαιτίας της επιμονής των Γερμανών να δώσουν την παρουσίαση στην Άντα Λιβιτσάνου και μία θέση στην κριτική επιτροπή στην Ευγενία Μανωλίδου. Όσον αφορά όμως τη συμμετοχή των συγκεκριμένων προσώπων, ο Καρβέλας ήταν απόλυτα αντίθετος. Στην περίπτωση του Γιάννη Κότσιρα μάλλον ο γνωστός καλλιτέχνης εμφανίστηκε ασυνεπής προς το κανάλι, αφού είχε συμφωνήσει μέχρι και τις τελευταίες λεπτομέρειες. Στη συνέχεια όμως έκρινε πως η θέση του στην επιτροπή του ριάλιτι μετά τα όσα συνέβησαν θα ήταν επιζήμια για την καλλιτεχνική του πορεία. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του, όπως ακούστηκε από μεσημεριανή εκπομπή.

Η συμμετοχή, τώρα, της Ευγενίας Μανωλίδου απλώς «κάηκε», όπως έγινε και με όλα τα υπόλοιπα ονόματα που είχαν ακουστεί για τη θέση παρουσιαστή ή κριτή ? Νίνο, Νάντια Μπουλέ, Καλομοίρα, Ρούλα Κορομηλά, Φοίβος κ.ά. Τι μέλλει γενέσθαι στο «Greek Idol»; Κοντόπουλος, Καπετανίδης και Θεοδωράκη ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη την αναζήτηση του νέου μουσικού ειδώλου και βλέπουμε?