Το βίαιο παρελθόν στοιχειώνει τον Τσάρλι Σιν

30.12.2009
Οι πρόσφατες εξελίξεις στον γάμο του αμερικανού ηθοποιού έχουν συνασπίσει την πρώην και τη νυν σύζυγό του, ενώ παράλληλα φέρνουν στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την προηγούμενη ζωή του, απειλώντας να τον εκμηδενίσουν.

Οι πρόσφατες εξελίξεις στον γάμο του αμερικανού ηθοποιού Τσάρλι Σιν έχουν συνασπίσει την πρώην και τη νυν σύζυγό του, ενώ παράλληλα φέρνουν στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την προηγούμενη ζωή του, απειλώντας να τον εκμηδενίσουν.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Daily Mirror, οι δύο σύζυγοι -πρώην και νυν- του Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) εντοπίστηκαν να γευματίζουν μαζί λίγο πριν τα Χριστούγεννα σε κοσμικό εστιατόριο του Λος Άντζελες.

Όπως παρατήρησαν οι αυτόπτες μάρτυρας, τόσο η Ντενίζ Ρίτσαρντς (Denise Richards), όσο και η Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller) έμοιαζαν πολύ απορροφημένες από τη συζήτηση τους, παρότι μέχρι τότε δεν είχαν στενή κοινωνική επαφή. Προφανώς το θέμα τους ήταν και το μοναδικό κοινό τους σημείο, ο 44χρονος πρωταγωνιστής από τον οποίο η Μιούλερ ετοιμαζόταν να ζητήσει διαζύγιο και χρειάζονταν τη βοήθεια της Ρίτσαρντς, η οποία είχε ήδη βρεθεί στην ίδια θέση τρία χρόνια πριν.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να οι δυο τους να έχουν δημιουργήσει μια άτυπη συμμαχία μεταξύ τους προκειμένου να εκδικηθούν τις βιαιότητες που έχουν υποστεί από τον Σιν, που έχει μακριά ιστορία επιθετικότητας.

Η επίθεση του με μαχαίρι εναντίον της τωρινής συζύγου ανήμερα των Χριστουγέννων, που του κόστισε δέκα ώρες στο κρατητήριο, είναι απλώς το τελευταίο από τα κατορθώματα του.

Το 2006, κατά τη διάρκεια της δικαστικής μάχης για την κηδεμονία των παιδιών τους, η Ρίτσαρντς τον είχε κατηγορήσει για βίαιη συμπεριφορά και εθισμό στη χαρτοπαιξία και προφανώς είχε να δώσει πολλές χρήσιμες συμβουλές στη Μιούλερ, που και μόνο η σκέψη τους μπορεί να κάνει τον Σιν να χάσει τον ύπνο του.

Επιπλέον, ο Σιν, που είναι ένας από πιο καλοπληρωμένους ηθοποιούς της αμερικανικής τηλεόρασης, τώρα φοβάται ότι οι τρέχουσες εξελίξεις, ακόμα και αν έχουν την ιδανικότερη έκβαση για τον ίδιο, μπορεί να του κοστίσουν το συμβόλαιο του με το επιτυχημένο κωμικό σίριαλ "Two and a Half Men".

Τα κουτσομπολιά λένε ότι ο επιτυχημένος πρωταγωνιστής ήταν μεθυσμένος όταν επετέθη στη σύζυγο του στο σπίτι της στο Άσπεν και σύμφωνα με το κοσμικό σάιτ Radar Online, οι υπεύθυνοι του σίριαλ σε μια προσπάθεια να διασώσουν τη φήμη του, έχουν διαδώσει ότι εκείνος σκέφτεται να μπει για αποτοξίνωση. Παράλληλα, ο μάνατζερ του προσπαθεί να τον πείσει να απολογηθεί δημοσίως σε ζωντανό τηλεοπτικό πρόγραμμα και να αναλάβει τις ευθύνες του.

Αυτή δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα, δεδομένου ότι μπροστά του έχει και μια δικαστική μάχη που μπορεί να τον στείλει φυλακή μέχρι και για οκτώ χρόνια. Βέβαια η φυλακή δεν θα είναι καινούργια εμπειρία καθώς ο ίδιος έχει μακρύ ιστορικό προβλημάτων με την αστυνομία.

Γεννημένος σε μια οικογένεια επιτυχημένων χολιγουντιανών ηθοποιών - ο πατέρας του, είναι ο Μάρτιν Σιν (Martin Sheen) που είδαμε στην "Αποκάλυψη Τώρα" και στο σίριαλ "West Wing", ενώ οι αδελφοί του Τζο και Εμίλιο Εστέβεζ είναι επίσης συνάδελφοι του- εμφανίστηκε στην πρώτη του ταινία σε ηλικία εννέα ετών, ενώ ταυτόχρονα φοιτούσε στο ακριβό ιδιωτικό σχολείο της Σάντα Μόνικα, μαζί με άλλα παιδιά διασήμων.

Στα 11 κάπνισε για πρώτη φορά μαριχουάνα και λίγο αργότερα συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών και απάτη με πιστωτικές κάρτες. Έχασε την παρθενιά του με μια πόρνη του Λας Βέγκας, την οποία πλήρωσε με την πιστωτική κάρτα του πατέρα του και πολύ γρήγορα βρέθηκε να καταναλώνει δύο μπουκάλια βότκα την ημέρα, ενώ είχε ήδη εθιστεί στην κοκαΐνη. Η προσωπική του ζωή ήταν εξίσου μπερδεμένη.

Στα 19 του απέκτησε την πρώτη του κόρη, που τώρα είναι 25 ετών, από την τότε κοπέλα του. Μετά, ενώ ήταν αρραβωνιασμένος με την Κέλι Πρέστον (Kelly Preston) -τωρινή σύζυγο του Τζον Τραβόλτα (John Travolta)- χρειάστηκε να εξηγήσει πώς εκπυρσοκρότησε το όπλο του κατά λάθος και εκείνη βρέθηκε τραυματισμένη και με ράμματα.

Μετά τον χωρισμό τους, ο Σιν έβγαινε για δύο χρόνια με την πορνοστάρ Τζίντζερ Λιν (Ginger Lynn) και το 1995 παντρεύτηκε το μοντέλο Ντόνα Πίλι (Donna Peele), αλλά ο γάμος τους διήρκεσε μόλις οκτώ μήνες.

Την ίδια χρονιά κλήθηκε να καταθέσει στη δίκη της Χάιντι Φλάις (Heidi Fleiss) και να ομολογήσει ότι είχε χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες τουλάχιστον 27 από τα κολ-γκερλ της περίφημης μεγαλο-προαγωγού του Χόλιγουντ.

Την επόμενη χρονιά είχε τεθεί σε αστυνομική επιτήρηση μετά τον ξυλοδαρμό της φίλης του, Μπρίτανι Άσφιλντ (Brittany Ashfield). Το 1998, ο πατέρας χρειάστηκε να παρέμβει για να τον σώσει από υπερβολική δόση ναρκωτικών, εξαιτίας ενδοφλέβιας χρήσης κοκαΐνης. "Δεν είχε καταλάβει πόσο επικίνδυνο είναι", τον δικαιολόγησε ο Σιν ο πρεσβύτερος: "Όταν το παιδί σου ετοιμάζεται να πηδήξει στον γκρεμό, οφείλεις να μπεις ανάμεσα σ' εκείνο και τον γκρεμό".

Όπως ήταν επόμενο, η καριέρα του Τσάρλι Σιν είχε πάρει τον κατήφορο μέχρι που κατάφερε να πάρει τον ρόλο του Τσάρλι Χάρπερ (Charlie Harper) στο "Two and a Half Men", όπου πρωταγωνιστεί μέχρι σήμερα.

Το 2002 παντρεύτηκε την Ντενίζ Ρίτσαρντς, αλλά ήδη μέσα σε λίγους μήνες άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες για τα βίαια ξεσπάσματα του υπό την επήρεια αλκοόλ. Μετά από τρία χρόνια θυελλώδους συνύπαρξης, η Ρίτσαρντς, ενώ ήταν έγκυος έξι μηνών στη δεύτερη κόρη τους, κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του, με την αιτιολογία ότι την κακοποιούσε και ότι απειλούσε να τη σκοτώσει.

Στη δίκη που ακολούθησε η Ρίτσαρντς παρουσίασε τα φωνητικά μηνύματα που της είχε αφήσει ο Σιν, όπου της εύχονταν να σαπίσει στην κόλαση και της πρότεινε να πάει να κλάψει "στην αγκαλιά της φαλακρής μητέρας" της, εννοώντας την πεθερά του που τότε πέθαινε από καρκίνο.

Κατόπιν όλων αυτών λοιπόν, η περίπτωση της Μιούλερ είναι απλώς μία στο σωρό και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η ίδια στράφηκε στη Ρίτσαρντς για συμπαράσταση και κατευθύνσεις. Τουλάχιστον αυτή μπορεί να τη γλιτώσει πιο φτηνά και πιο γρήγορα.