Τα διάσημα γεννητούρια του 2009

31.12.2009
Ο χρόνος που πέρασε έφερε πολλά καινούρια μωρά στους διάσημους όλου του κόσμου. Να ζήσουν!

Ο χρόνος που πέρασε έφερε πολλά καινούρια μωρά στους διάσημους όλου του κόσμου. Να ζήσουν!

Στις 8 Φεβρουαρίου ο Τάιγκερ Γουντς (Tiger Woods) και η Ελιν Νόντεγκρεν (Elin Nodegren) καλωσόρισαν το δεύτερο παιδί τους, τον Τσάρλι Αξελ (Charlie Axel). Δυστυχώς, σήμερα, ύστερα από τις αλλεπάλληλες αποκαλύψεις για τις εξωσυζυγικές σχέσεις του μπαμπά, τα πράγματα κάθε άλλο παρά ρόδινα είναι για την οικογένεια Γουντς.

Η δεύτερη γυναίκα του Κέβιν Κόστνερ (Kevin Costner), Κριστίν Μπάουμγκαρτνερ (Christine Baumgartner), έφερε στον κόσμο τον γιό τους Χέις (Hayes) στις 12 Φεβρουαρίου. Ο Κόστνερ έχει ακόμη 4 παιδιά από την πρώτη του γυναίκα, Σίντι Σίλβα (Sindy Silva).

Η αθλητική πρώην Spice Girl, Mel C, γέννησε το πρώτο της παιδί στις 22 Φεβρουαρίου. Η μικρή Σκάρλετ (Scarlett) ζύγιζε σχεδόν 4 κιλά.

Ο Τσάρλι Σιν (Charlie Sheen) -ο οποίος έχει ακόμη τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις- και η Μπρουκ Μιούλερ (Brooke Mueller) υποδέχθηκαν τα δίδυμα Μαξ (Max) και Μπομπ (Bob) στις 14 Μαρτίου. Ο χρόνος τους αφήνει στα πρόθυρα διαζυγίου με εκείνη να τον κατηγορεί ότι προσπάθησε να τη δολοφονήσει.

Ο δημοφιλής Βρετανός μάγειρας Τζέιμι Ολιβερ (Jamie Oliver) και η σύζυγό του, Τζουλς (Jools) έδωσαν στην κόρη τους που γεννήθηκε στις 3 Απριλίου το πρωτότυπο όνομα Πέταλ Μπλόσομ Ρέινμπόου (Petal Blossom Rainbow). Είναι το τρίτο παιδί τους.

Ο καυτός πρωταγωνιστής του "Lost", Τζος Χόλογουεϊ (Josh Holloway) και η γυναίκα του, Γιέσικα (Yessica) διάλεξαν τη Χαβάη για να υποδεχθούν την κορούλα τους Γιάρα Κουμάλα (Jara Kumala) στις 9 Απριλίου.

Ο γιος του Τόμπι Μαγκουάιρ (Tobey Maguire) και της Τζένιφερ Μέιερ (Jennifer Meyer), Οτις Τομπάιας (Otis Tobias), έφτασε στις 9 Μαΐου.

Μέσω παρένθετης μητέρας υποδέχθηκαν τα δίδυμά τους η Σάρα Τζέσικα Παρκερ (Sarah Jessica Parker) και ο Μάθιου Μπρόντερικ (Matthew Broderick). Η (Marion Loretta Elwell) και Ταμπίτα Χότζ Μπρόντερικ (Tabitha Hodge) γεννήθηκαν στις 22 Ιουνίου στο Οχάιο και έφεραν μεγάλη χαρά και στον μεγάλο γιο του ζευγαριού Τζέιμς Γουίλκι (James Wilkie).

Η Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie) και ο Τζόελ Μάντεν (Joel Madden) υποδέχθηκαν τον Σπάροου Τζέιμς Μιντναϊτ (Sparrow James Midnight) στις 9 Σεπτεμβρίου. Έχουν ακόμη μία κόρη, την Χάρλοου Γουίντερ Κέιτ (Harlow Winter Kate).

H "Μέρεντιθ Γκρέι" της τηλεοπτικής σειράς "Grey's Anatomy" έγινε για πρώτη φορά μαμά στις 15 Σεπτεμβρίου. Η μικρή Στέλα Λούνα (Stella Luna) έδωσε την Ελεν Πομπέο (Ellen Pompeo) και τον σύζυγό της Κρις Άιβερι (Chris Ivery) μεγάλη χαρά.

Η έταιρη γιατρός της ίδιας τηλεοπτικής σειρά, "Ιζι Στιβενς", κατά κόσμον Κάθριν Χέιλ (Catherine Heigl) και ο μουσικός σύζυγός της Τζος Κέλεϊ (Josh Kelley) υιοθέτησαν ένα κοριτσάκι 10 μηνών από την Κορέα τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε. Την ονόμασαν Νάλι (Naleigh) από την μητέρα της Κάθριν και την αδελφή της, Νάνσι (Nancy) και Λι (Leigh) αντίστοιχα.

Ο πιο διάσημος πολύτεκνος εργένης, ο Τζουντ Λο (Jude Law) απέκτησε το τέταρτο παιδί του στις 22 Σεπτεμβρίου. Η μαμά της μικρής Σοφίας (Sophia), όπως ονομάστηκε το παιδί, Σαμάνθα Μπερκ (Samantha Burke) είχε αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της δημοσίως, αφού είχαν χωρίσει με τον γνωστό ηθοποιό.

Ο Κόλιν Φάρελ (Colin Farrell) και η φίλη του Αλίσια Μπαχλέντα (Alicjia Bachleda) υποδέχθηκαν τον μικρό Χένρι Ταντέους (Henry Tadeusz στις 7 Οκτωβρίου. Ο γνωστός Ιρλανδός ηθοποιός έχει ακόμη έναν γιο, τον Τζέιμς (James) από την "πρώην", Κιμ Μπορντνέιβ (Kim Bordenave).

Η μικρή Σεραφίνα Ρόουζ Ελίζαμπεθ Αφλεκ (Seraphina Rose Elizabeth Affleck) ήρθε στον κόσμο στις 6 Οκτωβρίου. Οι γονείς Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner) και Μπεν Άφλεκ (Ben Affleck) αλλά και η μεγαλύτερη αδελφή της, Βάιολετ Αν (Violet Anne) είναι τρισευτυχισμένοι.

Το τοπ μόντελ Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum) και ο τραγουδιστής Σιλ (Seal) υποδέχθηκαν το τρίτο τους παιδί, την Λου Σουλόλα Σάμουελ (Lou Sulola Samuel) στις 9 Οκτωβρίου. Η Κλουμ έχει και μια μεγαλύτερη κόρη από την σχέση της με τον Φλάβιο Μπριατόρε (Flavio Briatore).

Για όγδοη φορά μπαμπάς ο Μελ Γκίμπσον (Mel Gibson). Η φίλη του Οκσάνα Γκριγκορίεβα (Oksana Grigorieva) γέννησε τη μικρή Λουτσία Αν (Lucia Anne) στις 30 Οκτωβρίου. Τα υπόλοιπα 7 παιδιά του είναι καρπός του γάμου του με την Ρόμπιν Μουρ (Robyn Moore).

Το πρώτο τους μωρό υποδέχτηκαν στις 9 Δεκεμβρίου το σούπερ μοντέλο Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) και ο σύζυγός της και διάσημος αθλητής Τομ Μπράντι (Tom Brady). Πρόκειται για ένα υγιέστατο αγοράκι που θα ονομάζεται Μπέντζαμιν Μπράντι (Benjamin Brady).