Πού θα βρει τους σταρ το 2010;

31.12.2009
Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την αντίστροφη μέτρηση για τον καινούριο χρόνο. Που θα τον υποδεχτούν οι διάσημοι του πλανήτη; Ας πάρουμε μια γεύση από λαμπερά ρεβεγιόν γεμάτα ηχηρά ονόματα.

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι την αντίστροφη μέτρηση για τον καινούριο χρόνο. Που θα τον υποδεχτούν οι διάσημοι του πλανήτη; Ας πάρουμε μια γεύση από λαμπερά ρεβεγιόν γεμάτα ηχηρά ονόματα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) θα αργήσει λίγο να δώσει το φιλί της αγάπης στον Μαρκ Άντονι (Mark Anthony) και στα δίδυμα, αφού το 2010 θα την βρει στην Τάιμς Σκουέρ της Νέας Υόρκης. Εκεί θα τραγουδήσει ζωντανά για το εορταστικό πρόγραμμα "Dick Clarks New Years RockinEve special" που θα παρουσιάσει ο Ράιαν Σίκρεστ (Ryan Seacrest). Μαζί της θα είναι και ο Κρις Ντάουτρι (Chris Daughtry).

Η Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) αντίθετα θα υποδεχθεί το νέο έτος μαζί με τον αντρούλη της Νικ Κάνον (Nick Cannon) αφού θα είναι και οι δύο οικοδεσπότες ενός μεγάλου πάρτι που θα γίνει στο "M2 Ultra Lounge". Στη Νέα Υόρκη και αυτή!

Η Πάμελα Αντερσον (Pamela Anderson) θα ευχηθεί "Καλή Χρονιά" σε όσους παραβρεθούν σε ένα μεγάλο πάρτι με θέμα τους δρόμους της Νέας Υόρκης (!) που θα γίνει στα στούντιο της Paramount στο Λος Αντζελες.

Στο κοσμικό "LIV Club" στην παραλία του Μαϊάμι, την αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει η Lady Gaga η οποία θα παρουσιάσει ένα σούπερ χοτ πρόγραμμα δίπλα στην πισίνα. Οι "εκλεκτοί" καλεσμένοι της βραδιάς, μάλιστα, θα έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσουν από τις VIP καμπάνες τους.

Το ζεύγος Νικόλ Ρίτσι (Nicole Richie) και Τζόελ Μάντεν (Joel Madden) θα αφήσουν για λίγο τα τέκνα τους και θα γιορτάσουν το 2010 στο κλαμπ "Lavo" του Λας Βέγκας.

Ο καινούριος χρόνος θα βρει στο Λας Βέγκας και την Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) μαζί με τον άντρα της Τζόρνταν Μπράτμαν (Jordan Bratman), αλλά και την Εβα Λονγκόρια Πάρκερ (Eva Longoria Parker). Η τηλεοπτική "Νοικοκυρά σε απόγνωση" θα είναι οικοδέσποινα της γιορτινής βραδιάς στο "Eve Nightclub". Το κλαμπ είναι δικό της φυσικά και βρίσκεται στο κτίριο Crystals του City Center.