Εσείς πώς τις προτιμάτε;

25.11.2009
Μπορεί οι άντρες να προτιμούν τις ξανθές, το ίδιο όμως δεν ισχύει απαραίτητα και για την AGB... Αγαπημένο σπορ των λαμπερών κυριών της ελληνικής τηλεόρασης είναι να πειραματίζονται με το μήκος αλλά και το χρώμα των μαλλιών τους.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΕΜΗ

Μπορεί οι άντρες να προτιμούν τις ξανθές, το ίδιο όμως δεν ισχύει απαραίτητα και για την AGB... Αγαπημένο σπορ των λαμπερών κυριών της ελληνικής τηλεόρασης είναι να πειραματίζονται με το μήκος αλλά και το χρώμα των μαλλιών τους. Κάποια στιγμή όλες πέρασαν από το ξανθό. Μερικές επιμένουν σ’ αυτό, κάποιες άλλες όμως όχι. Σε ποιες πηγαίνουν τα ανοιχτά και σε ποιες τα πιο σκούρα χρώματα; Την απάντηση μας έδωσε ο κομμωτής των διασήμων Βασίλης Μπουλούμπασης.

Ελένη Μενεγάκη
Τη «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» τη γνωρίσαμε στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα ως καστανή. Ωστόσο, σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε ξανθιά, όπως παραμένει μέχρι σήμερα. «Πιστεύω πως της πήγαινε το σκούρο μαλλί, αν και από τότε που συνεργάζομαι μαζί της είναι ξανθιά. Είναι το χρώμα που της ταιριάζει απόλυτα. Έχει λευκό δέρμα, γαλάζια μάτια και ροζ χείλη και το ανοιχτό ξανθό δείχνει απολύτως φυσικό. Αν και της πάνε όλα τα μήκη και τα χτενίσματα, φέτος, όπως είδατε, της πάει πάρα πολύ και το καρέ».

Αγγελική Ηλιάδη
Έχει κάνει πολλούς πειραματισμούς με το χρώμα των μαλλιών της. «Να κρατήσει μια βάση καστανή ανοιχτή και πάνω σ’ αυτή να κάνει ανταύγειες του χρυσού και του μελί. Λίγο πιο ανοιχτή από ό,τι είναι τώρα. Το πολύ ανοιχτό ξανθό δεν της πήγαινε καθόλου», είναι η άποψη του Βασίλη Μπουλούμπαση.

Άννα Βίσση
Είναι ίσως η τραγουδίστρια που έχει πειραματιστεί με όλα τα χρώματα. Από το μαύρο μέχρι το πλατινέ. Επίσης, έχει υιοθετήσει διάφορα στυλ, ωστόσο, το μήκος ήταν πάντα μακρύ. Ποια είναι η γνώμη του Βασίλη Μπουλούμπαση; «Στην Άννα πιστεύω πως ταιριάζουν περισσότερο τα σκούρα μάλλια. Το ξανθό δεν είναι στον τύπο της. Αυτό που έχει τώρα, δηλαδή σκούρα βάση με ανοιχτές ανταύγειες, δεν είναι το ιδανικό, αλλά της ταιριάζει αρκετά».

Όλγα Τρέμη
Μελαχρινή γνωρίσαμε και τη γνωστή δημοσιογράφο, ωστόσο στη συνέχεια άνοιξε το χρώμα των μαλλιών της με ανταύγειες. Αυτή τη στιγμή έχει υιοθετήσει ένα καστανόξανθο χρώμα με ελαφρύ σπάσιμο. «Πιστεύω πως ένα σοκολατί ανοιχτό θα της ταίριαζε περισσότερο».

Καίτη Γαρμπή
Κόκκινο και καστανό. Αυτά είναι τα χρώματα που επιλέγει ως επί το πλείστον η τραγουδίστρια για τα μαλλιά της. Ξανθιά παρένθεση η περίοδος που είχε κυκλοφορήσει το CD single «Γαλάζιο και λευκό» παράλληλα με τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο «Αστέρια». Ποια είναι η γνώμη του ειδικού; «Της πηγαίνουν μόνο τα σκούρα μαλλιά. Έτσι την ξέρω κι έτσι θέλω να τη βλέπω. Δεν μου άρεσε με το ξανθό, πιστεύω πως δεν της ταίριαζε».

Νατάσσα Θεοδωρίδου
Στις δύο πρώτες της δισκογραφικές δουλειές ξεκίνησε με καστανό σοκολατί μαλλί, που στη συνέχεια έγινε κόκκινο, για να καταλήξει στο ξανθό, που επιλέγει σταθερά τα τελευταία χρόνια. «Της πάει καλύτερα το ξανθό, έχει πράσινα μάτια, τη φωτίζει πάρα πολύ, της δίνει λάμψη. Το ιδανικό μήκος είναι 2-3 δάχτυλα κάτω από τους ώμους, λίγο πιο μακριά δηλαδή απ’ ό,τι τα έχει τώρα. Ωστόσο, και όταν τόλμησε να κόψει ένα κοντό καρέ, η συγκεκριμένη κουπ είχε μεγάλη επιτυχία».

Δέσποινα Βανδή
Στη διάρκεια της καριέρας της είχε πάντα σκούρες αποχρώσεις στα μαλλιά της. Μόνο όταν κυκλοφόρησε το CD «Στην αυλή του Παραδείσου» πριν από μερικά χρόνια αποφάσισε να γίνει ξανθιά. Αντίθετα, έχει παίξει πολύ με τα μήκη και τα χτενίσματα. «Η Δέσποινα μ’ αρέσει με καστανό μαλλί. Το ξανθό δεν της πήγαινε φυσιογνωμικά. Επίσης, της ταιριάζει καλύτερα το μακρύ μαλλί σε ανάλαφρο στυλ και με σπασίματα».

Ναταλία Γερμανού
Πολλές αλλαγές έχει κάνει στο χρώμα των μαλλιών της και η Ναταλία. Μαύρο, καστανό σκούρο, κόκκινο και τα τελευταία χρόνια ξανθό πλατινέ, που μόλις πριν από μερικές εβδομάδες σκούρυνε. «Μου άρεσε πολύ με τα κόκκινα μαλλιά αλλά και την πλατινέ απόχρωση. Το σαντρέ που έχει τώρα ως απόχρωση νόμιζω ότι τη "βαραίνει" λίγο. Οποιαδήποτε βάση και αν επιλέξει ως χρώμα πιστεύω πως της ταιριάζουν ιδανικά οι χρυσές αποχρώσεις».

Έλλη Στάη
Για πολλά χρόνια η «σιδηρά κυρία» των ειδήσεων ήταν μελαχρινή. Σταδιακά έγινε καστανή, μέχρι που υιοθέτησε για πολλά χρόνια το πολύ ανοιχτό ξανθό. Χρώμα που πρόσφατα σκούρυνε ελαφρά, όπως είδαμε τη βραδιά των εκλογικών αποτελεσμάτων που βρέθηκε στο πλευρό του Νίκου Χατζηνικολάου. «Την προτιμώ ξανθιά, της δίνει πολλή λάμψη και φοβερό τύπο».

Κάτια Δανδουλάκη
Ως καστανή χτυπάει φέτος 50άρια στη «Ζωή της άλλης». Το ίδιο όμως συνέβαινε και όταν ήταν ξανθιά πριν από αρκετά χρόνια, στη «Λένη» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου. Ποιο χρώμα της ταιριάζει περισσότερο; «Το σκούρο μαλλί δημιουργεί φοβερό τύπο. Είναι στο στυλ της. Επίσης, της πάρει πάρα πολύ το καρέ. Αν το μαλλί της ήταν μακρύτερο, θα τη ?βάραινε?. Το καρέ της δίνει ένα πιο ανάλαφρο στυλ».