Τι απέγιναν οι παίκτες των ριάλιτι;

23.11.2009
Τους γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους σε ριάλιτι παιχνίδια. Είδαμε πώς ζουν, ποιοι είναι οι φίλοι τους, συχνά το όνομά τους ενεπλάκη σε ειδύλλια. Ακούσαμε τα «θέλω» τους και μοιραστήκαμε μαζί τους τις αγωνίες, τις νίκες και τις ήττες τους!

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Τους γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή τους σε ριάλιτι παιχνίδια. Είδαμε πώς ζουν, ποιοι είναι οι φίλοι τους, συχνά το όνομά τους ενεπλάκη σε ειδύλλια. Ακούσαμε τα «θέλω» τους και μοιραστήκαμε μαζί τους τις αγωνίες, τις νίκες και τις ήττες τους! Κάποιοι από αυτούς κατάφεραν να αγγίξουν το όνειρο και σήμερα κάνουν επιτυχημένα βήματα στη σοουμπίζ. Κάποιοι άλλοι, όμως, αποφάσισαν να πάρουν άλλους δρόμους ή ξαφνικά τους χάσαμε από προσώπου γης! Αλήθεια, τι απέγιναν οι παίκτες των ριάλιτι;

Μεγάλα ονόματα
Φυσικά, μέσα από τα ριάλιτι τραγουδιού αναδείχθηκαν τραγουδιστές που κατάφεραν να κάνουν δισκογραφικές δουλειές και σήμερα γνωρίζουν μεγάλη ή μικρότερη επιτυχία!

Ανάμεσά τους οι: Νίκος Οικονομόπουλος, Θάνος Πετρέλης, η καριέρα του οποίου έχει απογειωθεί χάρη στη συνεργασία του με τον Φοίβο, Καλομοίρα Σαράντη, Τάμτα, Ραλλία Χρηστίδου, Κώστας Καραφώτης, Νίνο, Νίκος Μίχας, Κώστας Μαρτάκης, Θάνος Τζάνης, Χριστίνα Κολέτσα, Σύλβια Δεληκούρα, Διονύσης Μακρής, Μάρω Λύτρα, Ελεάνα Παπαιωάννου, Νάνσυ Αλεξιάδη, Ιωάννα Κουταλίδου, Γιώργος Λιανός και ο Φίλιππος Κτενάς, με σημαντικές συνεργασίες στην πίστα, ενώ έχει κυκλοφορήσει ήδη δύο CD, από τα οποία ακούστηκαν πολλά σουξέ.

Όταν το «Big Brother 1» μπήκε στη ζωή μας, αμέσως απέκτησε φανατικούς οπαδούς αλλά και πολλούς που το κατέκριναν. Μέσα από αυτό γνωρίσαμε τη Μαίρη Σκόρδου, που στη συνέχεια έγινε celebrity, έκανε προσπάθειες να γίνει τραγουδίστρια και σήμερα έχει χαθεί από τα κοσμικά δρώμενα. Οι πρωταγωνιστές του όμως ήταν ο Πρόδρομος Καθηνιώτης και ο νικητής του, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, γνωστός ως Τσάκας! Ο Τσάκας, λοιπόν, αφού έβγαλε ένα δίσκο με ποντιακά τραγούδια, το «Με αγάπη Τσάκας», στη συνέχεια χάθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας. Σήμερα ζει στο χωριό του, στη Νέα Νικομήδεια Βέροιας, και ασχολείται με τις αγροτικές καλλιέργειες. Εξακολουθεί να έχει καλές σχέσεις με τον Πρόδρομο, ο οποίος μετά τη συμμετοχή του στο «Big Brother» έβγαλε επίσης δίσκο και στη συνέχεια για 3 χρόνια συνεργαζόταν με τη Μαριέττα Χρουσαλά στην πρωινή εκπομπή «Η Ελλάδα παίζει». Σήμερα ο Πρόδρομος έχει κάνει πάλι στροφή στο τραγούδι και εμφανίζεται σε νυχτερινό κέντρο των βορείων προαστίων.

«Είμαι μια χαρά. Φυσικά και με βοήθησε το ριάλιτι. Όσο για την τηλεόραση, ναι, θα ξαναέκανα! Γιατί όχι;» μας είπε ο Πρόδρομος, που έδινε το δικό του στίγμα στο πάνελ της πρωινής εκπομπής.

Ο νικητής του «Fame Story 1» Νότης Χριστοδούλου μπορεί να μην κατάφερε να κάνει μεγάλη καριέρα στο τραγούδι, αφού κυκλοφόρησε μόλις ένα δίσκο, το «Έρωτας είναι», που είχε μέτρια απήχηση, κατάφερε όμως να εξακολουθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο μέσα από την TV. Φέτος συμμετέχει στην απογευματινή εκπομπή «Δέστε τους», με τους Γιώργο Τσαλίκη, Μαρία Ηλιάκη, Νίκο Μουτσινά και Δήμητρα Αιγινίτη. Παλιότερα συμμετείχε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου άλλαζε διακόσμηση στα σπίτια τηλεθεατών, ενώ αντίστοιχου concept ήταν η εκπομπή που παρουσίαζε ο ίδιος στο Star, το «Σιγά τον πολυέλαιο».

Ο Κώστας Μολτσίδης, γνωστός και ως «Lava», μπορεί να έφυγε νωρίς από το «Fame Story 2», αλλά συνέχισε να ασχολείται με την r ‘n’ b μουσική και φέτος σημείωσε επιτυχία με το τραγούδι «Τώρα», στο οποίο συμμετέχει και η Κατερίνα Στικούδη. Από το ίδιο ριάλιτι αναδείχθηκε και ο Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης, με την αισθαντική φωνή, που για ένα διάστημα έκανε βήματα στο τραγούδι, αλλά στη συνέχεια τον? χάσαμε!

Το αγόρι που μεγάλωσε στη Γερμανία, ο νεαρός με τα μαύρα μαλλιά και τα μπλε μάτια Περικλής Στεργιανούδης, μπορεί να βγήκε 11 φορές προτεινόμενος στο «Fame Story 3», αλλά τελικά αυτός αναδείχθηκε νικητής! Έκανε κάποιες δισκογραφικές απόπειρες και ένα ντούετο με την Ειρήνη Μερκούρη, κάποιες συναυλίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και κάποιες εμφανίσεις σε ψυχαγωγικές, τηλεοπτικές εκπομπές ως τραγουδιστής, αλλά λίγο καιρό μετά γύρισε πίσω στη Γερμανία. Εκεί ετοίμασε ένα CD και μέχρι το 2008 εμφανιζόταν σε νυχτερινά κέντρα της Χαλκιδικής και της Βόρειας Ελλάδας. Σήμερα αγνοείται η τύχη του!

Από το ίδιο ριάλιτι γνωρίσαμε και μια χαρακτηριστική φιγούρα, τον Αγαμέμνονα Πορφυρογέννητο. Σήμερα ο Αγαμέμνονας έχει φτιάξει μια ροκ μπάντα, ενώ παράλληλα εμφανίζεται σε εκδηλώσεις ως τραγουδιστής με τη συνοδεία πιάνου. Έχει δημιουργήσει ένα CD, αλλά ψάχνει δισκογραφική εταιρεία για να το κυκλοφορήσει στην αγορά. Επίσης, θα πάρει μέρος σε δύο εκθέσεις ζωγραφικής με έργα του, τα οποία θα εκτεθούν στο Βόλο και στο Ναύπλιο. Όπως μας είπε ο ίδιος συμμετέχει και ως ομιλητής σε σεμινάρια αυτοβελτίωσης.

«Το παιχνίδι με βοήθησε πολύ. Με γνωρίζει ο κόσμος και ακόμα με σταματάνε στο δρόμο και με ρωτάνε για το ριάλιτι. Ήμουν ο εκκεντρικός, ο χαβαλές και ο κόσμος με θυμάται. Θα πρέπει να σας πω ότι έχω φτιάξει και έναν πιλότο σατιρικής εκπομπής και είμαι στη φάση που προσπαθώ να τον προωθήσω σε κάποιο κανάλι», μας είπε ο Αγαμέμνων.

Από το «Fame Story 3» αναδείχθηκαν και ο Αντρέας Κωνσταντινίδης, που έκανε μάλιστα ένα ντουέτο-έκπληξη με την Τζούλια Αλεξανδράτου, και ο Κωνσταντίνος Αργυρός, τον οποίο βλέπουμε συχνά σε γνωστές πίστες.

Ο νικητής του «Fame Story 4», Λεωνίδας Μπαλάφας, εντυπωσίασε με τη βελούδινη φωνή του, αλλά σήμερα αναρωτιόμαστε πού χάθηκε αυτό το αγόρι!

Όσο για το «Dream Show», η νικήτρια του 2006 Αμαλία Αυγουστάκη εργάζεται ως τραγουδίστρια, αλλά το πού... θα σας γελάσουμε!

Από το ριάλιτι «Super Idol» νικητής αναδείχθηκε ο Κύπριος Σταύρος Κωνσταντίνου, ο οποίος σημείωσε μεγάλη επιτυχία το πρώτο διάστημα μετά το παιχνίδι και μάλιστα το διάστημα 2004-2006 είχε ως μάνατζερ τον Ηλία Ψινάκη. Τέλος Νοεμβρίου κυκλοφορεί το νέο του CD, με τίτλο «Η αγάπη μου για σένα», αν και φέτος δεν εμφανίζεται σε κάποια πίστα.

«Φυσικά και το παιχνίδι με βοήθησε και έπαιξε ρόλο. Αν δεν ήταν αυτό, σήμερα θα ήμουν σπίτι μου. Ωστόσο, νιώθω ότι δεν μου έδωσε εμπειρία. Μου άνοιξε δρόμους, αλλά τώρα γνωρίζω πραγματικές εμπειρίες», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ ο Σταύρος.

Τον Ανδρέα Παρασχάκη τον θυμάστε; Τον είχαμε γνωρίσει στο «Bar» το 2002?Το ξανθό αγόρι πέρασε ένα διάστημα από το πρωινό του Mega, στη συνέχεια κυκλοφόρησε ένα βίντεο με ασκήσεις γυμναστικής, ενώ τον είχαμε δει και στο πεντάλεπτο απογευματινό παιχνίδι «Super Game». Σήμερα αγνοείται από τα τηλεοπτικά και άλλα δρώμενα! Στο ίδιο ριάλιτι γνωρίσαμε και τη Στέλλα Μπεζαντάκου, που προσπαθεί μέχρι σήμερα στο τραγούδι, τον Γιώργο Νάιδα, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, αλλά και τους Λορέντζο Καριέρε και Γιώργο Ελευθερά, που δημιούργησαν το συγκρότημα Φίλοι για πάντα, το οποίο για ένα διάστημα είχε σημειώσει επιτυχία.