Η πικρή εξομολόγηση της Σέριλ Κόουλ

07.09.2010
Λίγες μόνο μέρες μετά την υπογραφή του διαζυγίου της από τον Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole), η 27χρονη τραγουδίστρια εμφανίζεται στο εξώφυλλο της βρετανικής "Vogue" και ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά της μιλώντας για όλα.


Λίγες μόνο μέρες μετά την υπογραφή του διαζυγίου της από τον Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole), η 27χρονη τραγουδίστρια εμφανίζεται στο εξώφυλλο της βρετανικής "Vogue" και ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά της μιλώντας για όλα.

"Δεν υπάρχουν παιδιά... Είμαι ευγνώμων γι' αυτό", ομολογεί μεταξύ άλλων η Σέριλ Κόουλ (Cheryl Cole), η οποία σύμφωνα με πληροφορίες σκέφτεται να κρατήσει το επίθετο του πρώην άντρα της λόγω του ότι έχει στηρίξει την καριέρα της σε αυτό, μιλώντας πρώτη φορά για το διαζύγιό της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ένιωσε όντως "προδομένη" από τις απιστίες του άντρα της ενώ υποστήριξε ότι η σχέση τους είναι "ένα κεφάλαιο της ζωής της που έχει κλείσει τελειωτικά".

Αντιμετωπίζοντας με φανερά αισιόδοξη διάθεση τη ζωή από εδώ και πέρα, η Σέριλ υποστηρίζει ότι νιώθει πραγματικά ευγνώμων καθώς έχει τόσα άλλα σημαντικά πράγματα στη ζωή της.

"Οι ζωές μερικών ανθρώπων αλλάζουν δρόμο. Φυσικά είναι πολύ στενάχωρο, αλλά δεν είναι τίποτα μπροστά στο πόσο δύσκολο θα μπορούσε να είναι κάτω από άλλες συνθήκες", υποστηρίζει η Σέριλ, αναφερόμενη στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν παιδιά, ενώ την ίδια στιγμή, αποκάλυψε ότι ανυπομονεί για κάτι τέτοιο στο μέλλον.

"Είναι κάτι που θέλω να κάνω οπωσδήποτε. Είμαι έτοιμη τώρα. Είμαι 27. Είμαι γυναίκα πια. Δεν είμαι κοριτσάκι. Ξέρεις, Σκέφτεσαι κάποια στιγμή ότι δεν θα είσαι πάντα τόσο υγιής. Υποθέτω ότι αυτή είναι μια καλή στιγμή να κάνεις παιδιά", είπε συγκεκριμένα.

Κατά τα άλλα, για τον Ντέρεκ Χάφ (Derek Hough) τον 25χρονο χορευτή που αναφέρεται ως σύντροφός της τους τελευταίους μήνες, δεν είπε κάτι συγκεκριμένο η Σέριλ, εκτός από το ότι είναι ευγνώμων για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της τώρα.

Όσο για τα επαγγελματικά της, αφού ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των ακροάσεων για το X Factor, η Σέριλ, ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση, όπου ο κάθε κριτής ετοιμάζει την ομάδα του σε δικό του χώρο. Τα γυρίσματά της θα πραγματοποιηθούν σε μια υπερπολυτελή έπαυλη στο Ντόρσετ, αφού τα σχέδια για κάποιον πιο εξωτικό προορισμό απορρίφθηκαν λόγω της εύθραυστης ακόμη υγείας της νεαρής τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Sunday Mirror", η Σέριλ ζήτησε από τους παραγωγούς να πραγματοποιήσει αυτό το κομμάτι του σόου στο Λος Άντζελες, όπου και έμενε τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, έτσι και αλλιώς, αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε ως ιδιαίτερα ακριβό.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα