Η Σέριλ Κόουλ επιστρέφει στο Λονδίνο

06.09.2010
Λίγες μέρες μετά την υπογραφή-εξπρές του διαζυγίου της από τον άπιστο άντρα της Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole) η 27χρονη τραγουδίστρια τα μάζεψε και γύρισε στο σπιτάκι της.


Λίγες μέρες μετά την υπογραφή-εξπρές του διαζυγίου της από τον άπιστο άντρα της Άσλεϊ Κόουλ (Ashley Cole) η 27χρονη τραγουδίστρια τα μάζεψε και γύρισε στο σπιτάκι της.

Δεν πέρασε και λίγα τον τελευταίο χρόνο η Σέριλ Τουίντι (Cheryl Tweedy), όπως θα λέγεται πια καθώς επιστρέφει στο οικογενειακό της επίθετο ξανά. Μέσα σε λίγους μόνο μήνες έμαθε ότι ο άντρας της την απάτησε -και μάλιστα όχι μόνο μία φορά- αποφάσισε να χωρίσει, το ξανασκέφτηκε, έκανε αίτηση διαζυγίου, έπαθε ελονοσία από κουνούπι που την τσίμπησε σε ταξίδι που την πήγε στην Τανζανία ο καινούριος καλός της, χορευτής Ντέρεκ Χαφ (Derek Hough), κόντεψε να πεθάνει, ανάρρωσε και τελικά υπέγραψε και το χαρτί του διαζυγίου.

Τώρα λοιπόν, ήρθε η ώρα να γυρίσει στο σπιτάκι της στην Αγγλία. Υπό το... άγρυπνο μάτι των παπαράτσι που την ακολουθούν παντού, η Σέριλ μπήκε στο αεροπλάνο και άφησε πίσω της τις ΗΠΑ. Τουλάχιστον για λίγο, αφού δεδομένου του ότι εκεί ζει ο Ντέρεκ, δεν θα αργήσει να το κάνει ξανά το ταξιδάκι της! Προς το παρόν, η δουλειά έχει τον πρώτο λόγο και για τους δύο, και μάλιστα το κομμάτι που αφορά την τηλεόραση.

Ο Χαφ, ο οποίος κέρδισε πέρσι τον διαγωνισμό του αμερικανικού "Dancing with the stars" χορεύοντας με την τραγουδίστρια του γυναικείου συγκροτήματος "Pussycat Dollς", Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger), έχει ήδη ξεκινήσει τις πρόβες για τον φετινό κύκλου του παιχνιδιού. Σε αυτό τον κύκλο, παρτενέρ του Ντέρεκ θα είναι η Τζένιφερ Γκρέι (Jennnifer Grey), που έγινε διάσημη από τον ρόλο της Μπέιμπι του "Dirty Dancing" δίπλα στον Πάτρικ Σουέιζι (Patrick Swayze).

Αφού ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των ακροάσεων για το X Factor, η Τουίντι, ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση, όπου ο κάθε κριτής ετοιμάζει την ομάδα του σε δικό του χώρο. Τα γυρίσματα της Σέριλ θα πραγματοποιηθούν σε μια υπερπολυτελή έπαυλη στο Ντόρσετ, αφού τα σχέδια για κάποιον πιο εξωτικό προορισμό απορρίφθηκαν λόγω της εύθραυστης ακόμη υγείας της νεαρής τραγουδίστριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Sunday Mirror", η Σέριλ ζήτησε από τους παραγωγούς να πραγματοποιήσει αυτό το κομμάτι του σόου στο Λος Άντζελες, όπου και έμενε τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, έτσι και αλλιώς, αλλά το αίτημά της απορρίφθηκε ως ιδιαίτερα ακριβό.

Ως προς το τηλεοπτικό μέλλον της, πάντως, αυτό είναι αβέβαιο ακόμη καθώς ενώ ο αρχι-κριτής Σάιμον Κάουελ (Simon Cowell) θεωρεί σίγουρο ότι θα την έχει δίπλα του και στην αμερικανική έκδοση του σόου, φίλοι της υποστηρίζουν ότι κάτι τέτοιο θα είναι ανέφικτο, δεδομένου του ότι η Σέριλ θέλει να ηχογραφήσει και νέα τραγούδια...

Στο μεταξύ, ο χρόνος αυτός που θα περάσουν χωριστά η πρώην κυρία Κόουλ και ο νεαρός χορευτής αγαπημένος της, θα αποτελέσει ιδιαίτερη δοκιμασία για τη σχέση τους, ιδιαίτερα ύστερα από τόσους μήνες που ήταν αυτοκόλλητοι. Ο καιρός θα δείξει λοιπόν πόσο δυνατή είναι η σχέση τους.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα