Στο σφυρί το σπίτι των Μπέκαμ

06.09.2010
Έτοιμοι να αφήσουν πίσω ό,τι τους ενώνει με τη Βρετανία εμφανίζονται οι διάσημοι "Μπεκς" και "Πος" αφού έχουν αποφασίσει να μετακομίσουν μόνιμα στις ΗΠΑ. Μέχρι και το "Παλάτι του Μπέκινχαμ" αποφάσισαν μα πουλήσουν!


Έτοιμοι να αφήσουν πίσω ό,τι τους ενώνει με τη Βρετανία εμφανίζονται οι διάσημοι "Μπεκς" και "Πος" αφού έχουν αποφασίσει να μετακομίσουν μόνιμα στις ΗΠΑ. Μέχρι και το "Παλάτι του Μπέκινχαμ" αποφάσισαν μα πουλήσουν!

Ο Ντέιβιντ (David) και η Βικτόρια Μπέκαμ (Victoria Beckham), φαίνεται, ότι έχουν αποφασίσει να βγάλουν στο σφυρί το βασικό τους σπίτι, στο Χερτφορντσάιρ στην Αγγλία και για τον λόγο αυτό έχουν αναθέσει σε ειδικούς μεσίτες την εκτίμηση της συνολικής ιδιοκτησίας περίπου 100 στρεμμάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το "θείον ζεύγος" της Βρετανίας είχε αγοράσει το κτήμα το 1999 έναντι £2,5 εκατομμυρίων (σχεδόν €3 εκατομμύρια) ενώ η αξία του υπολογίζεται σήμερα γύρω στα £18 εκατομμύρια (€21,5 εκατομμύρια).

Σύμφωνα με πηγές κοντινές στους δύο σταρ, παρόλο που η απόφαση της πώλησης είναι ήδη ειλημμένη, δεν έχουν προχωρήσει επίσημα στην πραγματοποίησή της. Άλλωστε δεν πουλιέται έτσι απλά ένα τέτοιο σπίτι, παρά το γεγονός ότι πρόσφατα, λόγω της οικονομικής κρίσης, που φαίνεται ότι χτυπάει το ίδιο και πλούσιους και διάσημους, οι Μπέκαμ είχαν ήδη προβεί σε μείωση προσωπικού.

Επιπλέον, λέγεται ότι το διάσημο ζευγάρι έχει ήδη ξοδέψει περισσότερο από £18 εκατομμύρια (€21,5 εκατομμύρια) σε ανακαινίσεις όλα αυτά τα χρόνια, προσθέτοντας στην έκταση πισίνες εντός και εκτός κτιρίων, έναν μικρό ζωολογικό κήπο, ένα στούντιο ηχογράφησης, δωμάτιο με μπιλιάρδο, γυμναστήριο, καθώς και γήπεδα τένις φτιαγμένα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.

Στον κήπο έχουν τοποθετήσει τρία περίπτερα αξίας £10.000 (σχεδόν €12.000) το καθένα, καθώς και ένα τεράστιο μπάρμπεκιου που κόστισε £70,000 (€83.000).

Όπως αναφέρουν τελευταίες πληροφορίες, οι Μπέκαμ έχουν σκοπό να κάνουν το Λος Άντζελες, όπου ζουν ήδη τα τελευταία τρία χρόνια, μόνιμη κατοικία για τα τρία αγόρια τους, τον 11χρονο Μπρούκλιν (Brooklyn), τον 8χρονο Ρομέο (Romeo) και τον 5χρονο Κρουζ (Cruz).

Η διάσημη οικογένεια έχει ενταχθεί ομαλότατα στη ζωή της Αμερικανικής μεγαλούπολης έχοντας κάνει πολύ καλούς φίλους μερικούς από τους οποίους είναι ο Τομ Κρουζ (Tom Cruise) με την Κέιτι Χολμς (Katie Holmes), η Εύα Λονγκόρια (Eva Longoria) και η Κέιτ Μπέικινσεϊλ (Kate Beckinsale).

Η απόφαση να πουλήσουν την περιουσία τους ήρθε ύστερα από προτροπή του λογιστή τον οποίο προσέλαβαν για να ελέγξει το πόσο σπάταλος είναι το τρόπος ζωής τους και να τους προτείνει τρόπους για να το διορθώσουν.

Το ζευγάρι έχει επίσης ένας σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, έναν πύργο στη Νότια Γαλλία καθώς και ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στο Ντουμπάι, ενώ όπως ακούγεται, ετοιμάζεται να αγοράσουν ένα διαμέρισμα στο κέντρο του Λονδίνου, έτσι για να έχουν κάπου να μένουν όταν βρίσκονται στη βρετανική πρωτεύουσα.

Εκπρόσωπος των Μπέκαμ δήλωσε σχετικά: "Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια έχουν ζητήσει να εκτιμηθεί το σπίτι τους".

Κατά τα άλλα, η πρώην τραγουδίστρια και νυν σχεδιάστρια μόδας ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρουσίαση της νέας της κολεξιόν στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στις 12 Σεπτεμβρίου, ενώ παρά τον τραυματισμό του που τον κρατά ακόμη μακριά από τα γήπεδα, ο 35χρονος σύζυγός της θα βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας Λος Άντζελες Galaxy για τα επόμενα τρία χρόνια.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα