To γούρι που θα του φέρει τύχη

20.03.2007
Τo είχε στην τσέπη του στο «Αθηνών Αρένα» όταν παρουσίαζε επί σκηνής για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το «Υassou Μaria».

Τo είχε στην τσέπη του στο «Αθηνών Αρένα» όταν παρουσίαζε επί σκηνής για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό το «Υassou Μaria». Και μπορεί πολλοί να είπαν ότι ο Σαρμπέλ νίκησε στον ελληνικό τελικό της Eurovision γιατί ήταν πιο «άνετος» από την Τάμτα και τον Χρήστο Δάντη, εκείνος όμως ξέρει καλά ποιο «φυλαχτό» τον βοήθησε να φτάσει έως εδώ και που τώρα ελπίζει να τον φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται στις 12 Μαϊου στο Ελσίνκι.

Το ΛΟΙΠΟΝ έμαθε ότι το «γούρι» που κρατάει συνέχεια μαζί του ο Σαρμπέλ και τον έχει βοηθήσει σε όλα τα καινούργια επαγγελματικά του ξεκινήματα αλλά και σε δύσκολες φάσεις της προσωπικής του ζωής είναι ένας σταυρός του αγαπημένου παππού του. Ο σταυρός αυτός είναι ένα οικογενειακό κειμήλιο και του το έχει δώσει ο ίδιος του ο παππούς λίγο πριν πεθάνει. Από εκείνη τη στιγμή μέχρι και σήμερα ο φετινός μας εκπρόσωπος δεν τον αποχωρίζεται ούτε στιγμή. Όπου κι αν πάει τον έχει πάντα μαζί του. «Μ αυτόν το σταυρό νιώθω ότι είναι πάντα μαζί μου και με υποστηρίζει πάντα. Και εννοείται ότι θα τον πάρω μαζί μου στη Φινλανδία» φέρεται να δήλωσε ο Σαρμπέλ τη βραδιά του ελληνικού τελικού σε στενούς συνεργάτες και φίλους του.

Βιντεοκλίπ στο πιτς φιτίλι
Πάλι το κάναμε το θαύμα μας και μόλις και μετά βίας προλάβαμε να καταθέσουμε το ελληνικό βιντεοκλίπ εγκαίρως στην EBU. Τελικά, το βιντεοκλίπ γυρίστηκε μέσα σε λίγες ώρες και ελάχιστο χρόνο πριν από το αυστηρό deadline που είχε θέσει ο ευρωπαϊκός τηλεοπτικός οργανισμός. Πιο συγκεκριμένα, το κλιπ έπρεπε να είναι έτοιμο μέχρι τις 10 Μαρτίου, διαφορετικά υπήρχε ενδεχόμενο να αποκλειστούμε. Να φανταστείτε ότι ακόμη και το πρωί της Παρασκευής 9 Μαρτίου βρισκόταν στη φάση του τελικού μοντάζ υπό την εποπτεία του σκηνοθέτη Γιώργου Γκάβαλου και του παραγωγού Γιάννη Δουλάμη.

Τα γυρίσματα αλά Grease
Δεκάδες αγόρια και κορίτσια μαζεύτηκαν για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα του κλιπ που θυμίζει το πολύ επιτυχημένο κινηματογραφικό κλασικό μιούζικαλ «Grease». Φόντο που εξελίσσεται η δράση το αμαξοστάσιο στο Γκάζι και τα γκράφιτι που υπάρχουν στους τοίχους που το περιβάλλουν. Ο Σαρμπέλ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων έκανε πλάκα σε όλους, ενώ εκεί μας τράβηξαν την προσοχή τα περίεργα κουρέματα των νεαρών αλλά και τα πολύ εκκεντρικά ρούχα. Στο κλιπ πρωταγωνιστούν ακόμη δύο αυτοκίνητα της δεκαετίας του 60. Και το καθένα απ αυτά «αντιπροσωπεύει» δύο ξεχωριστά στρατόπεδα. Στο ένα λοιπόν βρίσκονται αγόρια και στο άλλο κορίτσια. Τα αγόρια προσπαθούν να «ρίξουν» τα κορίτσια βάζοντας «μπροστάρη» τους τον Σαρμπέλ, που διεκδικεί τη σέξι Μαρία του.

Ιταλίδα η «Μαρία» του Σαρμπέλ!
Το καυτό μοντέλο με το άσπρο αποκαλυπτικό σορτς κατάγεται από τη Νότια Ιταλία. Ήρθε στη χώρα μας για λίγες ημέρες μέσω του πρακτορείου της. Τον Σαρμπέλ δεν τον γνώριζε, αλλά φάνηκε κατενθουσιασμένη από εκείνον. Και όπως μαθαίνουμε, η «καυτή» μελαχρινή πήρε εύκολα το «πράσινο φως» από το πρώτο κιόλας casting για να παίξει τη «Μαρία» στο κλιπ εφόσον, όπως θεωρούνταν, κάλυπτε στο έπακρο το πρότυπο της μεσογειακής ομορφιάς που εξυμνεί μέσα από το τραγούδι του ο τραγουδιστής. Το μοντέλο έμεινε για λίγες ημέρες και επέστρεψε στην πατρίδα της για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.