Βγήκαν τα μαχαίρια στην οικογένεια Τζάκσον!

22.07.2009
Η διαθήκη που συνέταξε το 2002 ο εκκεντρικός σταρ άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου διχάζοντας την οικογένεια του.
Η διαθήκη που συνέταξε το 2002 ο εκκεντρικός σταρ άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου διχάζοντας την οικογένεια του.

Ο Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson) άφησε το 40% της περιουσίας του στη μαμά του Κάθριν (Katherine), το 40% στα παιδιά του και το υπόλοιπο σε αγαθοεργίες, αναθέτοντας την εκτέλεση της διαθήκης σε μια επιτροπή διαχειριστών, αποτελούμενη από τον Τζον Μπράνκα (John Branca) και τον Τζον Μακ Κλέιν (John McClain).

Τώρα όμως η μαμά Τζάκσον έχει βαλθεί να προσβάλει τη διαθήκη και να γίνει η ίδια διαχειρίστρια της περιουσίας. Ο 47χρονος γιος, της Ράντι (Randy) την υποστηρίζει, αλλά τα υπόλοιπα αδέλφια του είναι αντίθετα με τις επιδιώξεις της.

Σύμφωνα με τις φήμες, υποκινητής της διαμάχης είναι ο 79χρονος μπαμπάς, Τζόε που δεν αναφέρεται στη διαθήκη και έχει βάλει φιτιλιές στη μαμά. Όπως έγραψε το κουτσομπολίστικο σάι TMZ: "Εκείνη είναι υποχείριο του και δεν έχει αντιρρήσεις".

Ωστόσο, ο ίδιος ο Τζόε Τζάκσον σε συνέντευξη που έδωσε στον Λάρι Κινγκ (Larry King) αρνείται την ανάμειξή του: "Έτσι το θέλησε. Δεν θα με πειράξει που με άφησε εκτός διαθήκης. Αλλά συνέβη".

Σύμφωνα με άλλα δημοσιεύματα, η οικογένεια έχει διχαστεί και στο θέμα του τόπου ταφής του "βασιλιά της ποπ", όπου όμως φαίνεται να έχει βρεθεί μια λύση. Μετά την υποχώρηση της Κάθριν, το πιθανότερο είναι ο Μάικλ Τζάκσον να ταφεί στο ράντσο του στη Νέβερλαντ (Neverland).

Το μόνο που μένει είναι να ξεπεραστούν τα διαδικαστικά κωλύματα, καθώς ο χώρος ελέγχεται από ιδιώτες επενδυτές αφού κληροδοτήθηκε στα παιδιά του, τον 12χρονο Πρινς, την 11χρονη Πάρις και τον επτάχρονο Μπλάνκετ.

Σύμφωνα με το περιοδικό People: "Η Κάθριν θα χαλαρώσει αν τα παιδιά μπορέσουν να πάρουν τον πλήρη έλεγχο και θα εγκρίνει την απόφαση". Αλλά παράλληλα, κάποιοι κάτοικοι της Σάντα Μπάρμπαρα στην Καλιφόρνια έχουν οργανωθεί προκειμένου να αποτρέψουν την ταφή του Τζάκσον στην περιοχή.