Έρχονται στην Ελλάδα Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί;

17.07.2009
Στην ειδυλλιακή Ελούντα αναμένονται ινκόγκνιτο τον Αύγουστο ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί μαζί με τα έξι παιδιά τους για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα, διαψεύδοντας για άλλη μια φορά τις φήμες που κυκλοφορούν στο Χόλιγουντ ότι χωρίζουν!

Στην ειδυλλιακή Ελούντα αναμένονται ινκόγκνιτο τον Αύγουστο ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί μαζί με τα έξι παιδιά τους για να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα, διαψεύδοντας για άλλη μια φορά τις φήμες που κυκλοφορούν στο Χόλιγουντ ότι χωρίζουν!

Εντονη είναι η φημολογία σε κύκλους της σοουμπίζ ότι το ζεύγος Πιτ-Τζολί ετοιμάζει ταξίδι ιγκόγκνιτο στην Ελούντα. Αυτό ενισχύεται περισσότερο από τις πληροφορίες ότι έβαλαν δικούς τους ανθρώπους από την ελληνική τουριστική αγορά να βολιδοσκοπήσουν αν δύο από τα πιο «in» ξενοδοχειακά συγκροτήματα της περιοχής που έχουν φιλοξενήσει τους διασημότερους celebrities πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτει το χολιγουντιανό ζευγάρι για τις διακοπές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς οι υπεύθυνοι τηρούν σιγήν ιχθύος ή δεν γνωρίζουν ότι η κρούση κάποιων προσώπων έγινε όχι για πελάτες-μεγιστάνες, όπως ακούστηκε, αλλά για το διάσημο χολιγουντιανό ζευγάρι, οι δυο τους ζήτησαν υπερπολυτελές μπανγκαλόου, με μεγάλη αλλά και παιδική πισίνα, καθώς και ιδιωτική παραλία, θέλοντας να αποφύγουν τους παπαράτσι που τους κυνηγούν παντού.

Η Αντζελίνα Τζολί, που θεωρείται από τις ομορφότερες γυναίκες παγκοσμίως, θέλει δικό της γυμναστήριο - καθώς θα φέρει μαζί της τον προσωπικό της γυμναστή και δάσκαλο της γιόγκα. Επίσης, ζήτησε να υπάρχει έμπειρο προσωπικό (καμαριέρες, μάγειρες, μανικιουρίστα, κομμώτρια, αισθητικός κ.ά.), που θα είναι στις υπηρεσίες τους 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Ιδιαίτερη, όμως, προσοχή δίνει και στο υγιεινό φαγητό που πρέπει να της ετοιμάζουν. Τρώει πολλά μικρά γεύματα, κάθε τρεις ώρες, και πίνει πολύ εμφιαλωμένο νερό. Το πρωινό της περιλαμβάνει μια μεγάλη φρουτοσαλάτα με μάνγκο, ακτινίδιο, ανανά, πάσιον φρουτ και γιαούρτι χαμηλών λιπαρών.

Τα γεύματά της είναι σολομός στη σχάρα ή κοτόπουλο με μπρόκολο, που τα λατρεύει, και λαχανικά στον ατμό, ενώ μεγάλη της αδυναμία είναι το σούσι.

Το άλλο μεγάλο μυστικό της διατροφής της που φροντίζει να το εξασφαλίζει όπου κι αν πάει είναι η κατανάλωση πολλών φλιτζανιών μείγματος τσαγιού, τζίντζερ και σκόρδου, που δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην απώλεια βάρους.

Η Αντζελίνα δεν σκέφτεται, όμως, μόνο τον εαυτό της. Θέλει πολυτελές spa, όπου θα χαλαρώνει μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Μπραντ, ενώ, βάζοντας πάνω απ’ όλα τα παιδιά τους, επιθυμεί σύγχρονο παιδότοπο αποκλειστικά και μόνο για τα «βλαστάρια» της, στα οποία είναι υπερπροστατευτική, και έμπειρη Αγγλίδα νταντά που θα βοηθάει τη δική της.