Ν. Μουρατίδης: "Οι σχέσεις μου με τον Θεοφάνους είναι ανύπαρκτες"!

16.01.2009
Μετά από δέκα ημέρες παραμονής στην Κύπρο ο Νίκος Μουρατίδης γύρισε στην Αθήνα ανανεωμένος. Οι πωλήσεις των βιβλίων του εκεί σημειώνουν ρεκόρ και στην παρουσίαση που έγινε στη Λευκωσία υπέγραφε βιβλία σε θαυμαστές του από τις 6:30 το απόγευμα μέχρι τις 10:00 το βράδυ.

Από τον ΓΙΑΝΝΗ ΒΙΤΣΑ

Μετά από δέκα ημέρες παραμονής στην Κύπρο ο Νίκος Μουρατίδης γύρισε στην Αθήνα ανανεωμένος. Οι πωλήσεις των βιβλίων του εκεί σημειώνουν ρεκόρ και στην παρουσίαση που έγινε στη Λευκωσία υπέγραφε βιβλία σε θαυμαστές του από τις 6:30 το απόγευμα μέχρι τις 10:00 το βράδυ. Εκεί μάλιστα άκουσε και για τις φήμες που τον ήθελαν να έχει αποχωρήσει από το «Χ-Factor»! Ανατρεπτικός και αληθινός, ομολογεί στο ΛΟΙΠΟΝ ότι οι σχέσεις του με τον Γιώργο Θεοφάνους είναι ανύπαρκτες, αναφέρει πως τα έχει βρει με την Κέλλυ, ενώ αποκαλύπτει ότι έχει ήδη υπογράψει προκειμένου να συμμετάσχει στο δεύτερο κύκλο του talent show

Τις τελευταίες ημέρες συζητείται έντονα η αποχώρησή σας από το «Χ-Factor». Δεν θα σας δούμε, λοιπόν, στα τρία επόμενα live μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι;

«Μα συγγνώμη, ποιος διαδίδει αυτές τις αηδίες; Κι εσείς πιστεύετε αυτό το ένα και μοναδικό κανάλι;».

Είδαμε άδεια την καρέκλα σας και υποθέσαμε ότι εκνευριστήκατε από την αποχώρηση του Κωνσταντίνου και φύγατε...

«Θα σας απογοητεύσω. Μπορεί να στεναχωρήθηκα που παραμονή Πρωτοχρονιάς είχα δύο δικούς μου παίκτες υποψήφιους, μπορεί να έσκασα που αποχώρησε ο Κωνσταντίνος, που είναι ένας εξαιρετικός τραγουδιστής, αλλά έφυγα γιατί νόμιζα ότι τέλειωσε η εκπομπή. Πού να ξέρω ότι θα τη συνέχιζαν, ότι θα έδειχναν την άδεια καρέκλα μου και θα γινόταν θέμα».

Διαφωνήσατε, όμως, έντονα με τις επιλογές της Κέλλυς.

«Μην ασχολούμαστε με πράγματα που έγιναν και πέρασαν. Κανείς δεν τρώει χτεσινή τυρόπιτα. Όλοι θέλουν σημερινή. Και σήμερα με την Κέλλυ, αφού τα είπαμε, είμαστε και πάλι οικογένεια. Είμαστε ζωντανοί στη σκηνή σαν ροκ συγκρότημα». (Γέλια.)

Δηλαδή, συζητήσατε μετά το συγκεκριμένο live;

«Βέβαια. Τα είπαμε και αφού ζητήσαμε ο ένας από τον άλλο συγγνώμη γιατί κι εγώ μερικές φορές γίνομαι απότομος, απόλυτος και εγωιστής, τώρα είμαστε πάλι μια χαρά».

Θα συνεχίσετε να είστε δίπλα της μέχρι τον τελικό;

«Η Κέλλυ είναι μια σπάνια τραγουδίστρια και θα τη βοηθήσω και εκτός παιχνιδιού όσο μπορώ και όσο θέλει κι εκείνη».

Άρα τη στηρίζετε;

«Ναι! Με κεφαλαία γράμματα!».

Όταν σας είδαμε να εναντιώνεστε στις επιλογές της Κέλλυς, ήρθατε σε ρήξη με την Κατερίνα Γκαγκάκη, αποκαλύπτοντας ότι πίσω από τις κάμερες είχε κι εκείνη την ίδια άποψη. Πώς είναι η σχέση σας αυτή τη στιγμή;

«Νομίζω ότι δεν καταλάβατε σωστά. Η Κατερίνα είπε στον αέρα ότι οι επιλογές μου έφτιαξαν το image της Κέλλυς και ότι πρέπει να συνεχίσω, μιας και τις δύο βδομάδες που διάλεξε η Κέλλυ τα τραγούδια της ήταν υποψήφια».

Ο κύριος Θεοφάνους εκείνες τις φορές της είπε θεϊκά λόγια και ότι εσείς της διαλέγατε λάθος τραγούδια.

«Σας επαναλαμβάνω ότι μπορεί να άρεσε στον κύριο Θεοφάνους να τραγουδάει ευτελές ρεπερτόριο, αλλά ο κόσμος διαφώνησε. Την έθεσε υποψήφια».

Στο γενικότερο ντόρο που έχει γίνει με την αποχώρησή σας πολλοί υποστηρίζουν ότι μπλοφάρετε Τι απαντάτε;

«Σας εξήγησα ότι έγινε εντελώς για αθώους λόγους η αποχώρησή μου. Με περίμενε η παρέα μου, ήταν παραμονή Πρωτοχρονιάς, είχε έρθει και το ταξί μου και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια».

Θεωρείτε ότι ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ψεύτικος στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τους παίκτες;

«Όχι, δεν θεωρώ ότι ήταν ψεύτικος. Ήταν απόλυτα αληθινός. Όλο αυτό που είδατε και ακούσατε και ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε στα παιδιά ήταν αληθινά».

Πώς είναι οι σχέσεις σας τις τελευταίες εβδομάδες στα live;

«Ανύπαρκτες».

Έχει προσπαθήσει να σας προσεγγίσει;

«Το καλοκαίρι στις οντισιόν, όπου είχαμε πάλι μερικές εκρήξεις του, ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη και μου έκανε και δώρο μάλιστα. Τότε νόμιζε ότι θα ησύχαζα, αλλά πίσω είχε η αχλάδα την ουρά». (Γέλια.)

Στην τηλεοπτική εκπομπή «ΤV Weekend» είπε ότι σε συνεντεύξεις στο πρόσφατο ταξίδι σας στην Κύπρο δεν μιλήσατε με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

«Ψεύδεται. Δεν είπα απολύτως τίποτα. Ήμουν πολύ προσεκτικός στο τι θα έλεγα δημόσια για εκείνον. Και παρόλο που όλοι οι Κύπριοι δεν μου μιλούσαν με καλά λόγια για τον Θεοφάνους, εγώ πρόσεχα πολύ. Το μόνο που είπα ήταν ότι δεν τον κρίνω ως άνθρωπο ή ως μουσικό, αλλά ο τρόπος που μιλάει στα παιδιά είναι αγενής. Αυτό».

Υπάρχει διάθεση από τη δική σας πλευρά να λυθούν οι μεταξύ σας κόντρες;

«Δεν υπάρχουν κόντρες. Διαφωνίες υπάρχουν και τεράστιο χάσμα. Όχι, δεν έχω καμία διάθεση να κάνω οτιδήποτε».

Κάποια στιγμή σας είπε να σταματήσετε το ριάλιτι. Μήπως τελικά το συνεχίζει εκείνος;

«Να ρωτήσετε τον ίδιο».

Αλήθεια, σας αρέσει ως μουσικός ο Θεοφάνους;

«Εσάς;».

Θα αγοράζατε ποτέ ένα CD του;

«Εσείς;».

Το παιχνίδι ολοκληρώνεται σε τρεις εκπομπές. Τι θα σας μείνει από το «Χ-Factor»;

«Πολύ ευχάριστες αναμνήσεις, πολύ γέλιο, πολλή κούραση στις οντισιόν, η θετική ενέργεια και το χαμόγελο του Σάκη, τα σκίτσα που ζωγράφιζα στην Κατερίνα Γκαγκάκη και άλλα πολλά».

Δεν απέφυγε όμως τη μοίρα των ριάλιτι Γιατί;

«Δεν ξέρω τι εννοείτε. Εγώ δεν είδα ριάλιτι. Δηλαδή, ακόμα και σε σοβαρά δελτία ειδήσεων έχω δει πιο χοντρό ριάλιτι».

Ακούγεται ότι θα γίνει και «Χ-Factor No 2». Θα συμμετάσχετε ή θα το σκεφθείτε πολύ σοβαρά μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει.

«Ο Ιησούς Χριστός! Ήδη έχω πει το ναι και την άλλη βδομάδα υπογράφω. Μακάρι να υπογράψει και ο Σάκης. Τώρα θέλω να ψήσω τον Σταμάτη Κραουνάκη να έρθει στην επιτροπή».

Τέλειο!

«Ναι, μακάρι να γίνει».

Στο τελευταίο «Fame Story» ουκ ολίγες φορές είχατε δηλώσει ότι βαριέστε Σας συνέβη κάτι ανάλογο στο «Χ-Factor»;

«Όχι, γιατί εδώ, είπαμε, έχω δίπλα μου την Κατερίνα και απέναντι μου τον Σάκη. Για σκεφτείτε ποιους είχα εκεί!». (Γέλια.)