Ο Αϊ-Βασίλης ήρθε από την Αμερική

20.01.2009
«Πέταξαν» μέχρι την Αμερική ο Γιάννης Αϊβάζης με τη Μαρία Κορινθίου, αλλά η σκέψη τους ήταν στη «νεραϊδούλα» τους, την Ισμήνη, που έκανε μαγική τη ζωή τους.

«Πέταξαν» μέχρι την Αμερική ο Γιάννης Αϊβάζης με τη Μαρία Κορινθίου, αλλά η σκέψη τους ήταν στη «νεραϊδούλα» τους, την Ισμήνη, που έκανε μαγική τη ζωή τους. Αφού ξεσήκωσαν ό,τι πιο trendy είχαν τα αμερικάνικα μαγαζιά για την κόρη τους και είδαν και τον ατζέντη τους για να προετοιμάσουν το έδαφος για κάποιες δουλειές, γύρισαν άρον άρον στην Αθήνα. Από τότε που γεννήθηκε η κόρη τους έχουν αλλάξει τα πάντα στη ζωή της Μαρίας και του Γιάννη, που πλέον βάζουν σε πρώτη προτεραιότητα την Ισμήνη. Το ταξίδι τους στην Αμερική όμως ήταν προγραμματισμένο εδώ και αρκετούς μήνες και έπρεπε να γίνει οπωσδήποτε για να διεκπεραιώσουν ραντεβού και συζητήσεις για τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα. Παρόλο όμως που είχαν κανονίσει να μείνουν δύο εβδομάδες, από τις πρώτες μέρες άρχισαν να διαπιστώνουν ότι δεν αντέχουν μακριά από την κορούλα τους.

Τα τηλέφωνα στους γονείς τους είχαν πάρει φωτιά για να δουν τι κάνει η μικρή και προσπαθούσαν να συμπιέσουν το πρόγραμμά τους, ώστε να γυρίσουν γρηγορότερα στην Αθήνα. Αν και η μικρή είναι καλόβολο μωράκι, παρ όλα αυτά η μαμά και ο μπαμπάς της είχαν τρομερή ανησυχία. Συναντήθηκαν γρήγορα γρήγορα με τον ατζέντη τους και κάποιους κινηματογραφικούς παραγωγούς και αφιέρωσαν μια ολόκληρη μέρα για shopping στα πιο «in» μαγαζιά της Νέας Υόρκης για τα πιο ωραία ρουχαλάκια και παιχνίδια πάντα οικολογικά για τη μικρή Ισμήνη.

Δύο βαλίτσες γέμισαν με την καινούργια «προίκα» της μικρής και επέστρεψαν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν, καθώς τους έλειπε πολύ.

Όσο για τα βαφτίσια της, για να πάρει και επίσημα το όνομα της μητέρας του Γιάννη Αϊβάζη, που αρέσει πάρα πολύ στη Μαρία, θα γίνουν το καλοκαίρι. Ήδη η κουμπαριά έχει κλείσει με το διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star Σταμάτη Μαλέλη, όμως ενδιαφέρεται σοβαρά και ο στυλίστας Σωτήρης Τσαγδής, στενός φίλος του ζευγαριού. Η δεσποινίδα Αϊβάζη είναι από τώρα περιζήτητη. Φανταστείτε τι θα γίνει όταν μεγαλώσει.