Ρήξη χιαστού ο Φραγκολιάς!

19.01.2009
Τη δική του ταλαιπωρία περνάει τις τελευταίες μέρες ο Κώστας Φραγκολιάς. Το γνωστό μοντέλο υπέστη ρήξη χιαστού και είναι αναγκασμένος για αρκετό καιρό να μείνει μακριά από τη μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι άλλη από το ποδόσφαιρο.

Τη δική του ταλαιπωρία περνάει τις τελευταίες μέρες ο Κώστας Φραγκολιάς. Το γνωστό μοντέλο υπέστη ρήξη χιαστού και είναι αναγκασμένος για αρκετό καιρό να μείνει μακριά από τη μεγάλη του αγάπη, που δεν είναι άλλη από το ποδόσφαιρο. Οι γιατροί του συνέστησαν αρχικά ξεκούραση, φυσικοθεραπεία και του ξεκαθάρισαν ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο.

Το τελευταίο διάστημα είχε συνεχείς ενοχλήσεις και πολλοί φίλοι του προσπαθούσαν να τον πείσουν να επισκεφθεί ένα γιατρό. Αυτός ψύχραιμος τους καθησύχαζε και συνέχιζε τις προπονήσεις του στο ποδόσφαιρο. Κάποια στιγμή, όμως, οι πόνοι έγιναν αφόρητοι, άρχισε και ο ίδιος να ανησυχεί και αποφάσισε να πάει επιτέλους σε γιατρό. Άλλωστε, ως ποδοσφαιριστής που είναι δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να το διακινδυνεύσει και να καταλήξει σε κάτι σοβαρό. Έτσι κι έγινε. Οι γιατροί, λοιπόν, διέγνωσαν ρήξη χιαστού και του συνέστησαν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Το αναπάντεχο αυτό ατύχημα θα τον κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τα γήπεδα, κι αυτό είναι το μόνο που τον στεναχωρεί, αφού λατρεύει τη στρογγυλή θεά εδώ και πολλά χρόνια και κάποια περίοδο μάλιστα είχε ασχοληθεί επαγγελματικά κι ας τον κέρδισε στο τέλος το μόντελινγκ. Ποτέ δεν έπαψε, όμως, να προπονείται και να ασχολείται με το αγαπημένο του άθλημα, γι αυτό το μόνο που σκέφτεται τώρα είναι πότε θα ξεπεράσει αυτόν τον τραυματισμό για να επιστρέψει στα γήπεδα. Έτσι, ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές των γιατρών, ενώ έχει ξεκινήσει ήδη εντατικές φυσικοθεραπείες. Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε περαστικά!

Δέσποινα Κωστορρίζου