Αυτιάς: «Με κόβουν; Ας γελάσω!»

16.01.2009
Με τέτοιου είδους δημοσιεύματα είναι μόνο να γελάς, ήταν η απάντηση του Γιώργου Αυτιά στα δημοσιεύματα που ήθελαν την εκπομπή του να κόβεται από τον Alpha.

Με τέτοιου είδους δημοσιεύματα είναι μόνο να γελάς, ήταν η απάντηση του Γιώργου Αυτιά στα δημοσιεύματα που ήθελαν την εκπομπή του να κόβεται από τον Alpha.

Μέσα από τη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Γιώργος Αυτιάς πριν από δύο περίπου εβδομάδες αποκάλυψε πολλά και άκρως ενδιαφέροντα πράγματα. Ένα από αυτά ήταν ότι το συμβόλαιό του με τον Alpha λήγει το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τον Ιούνιο. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ που κάναμε στα... ενδότερα της Κάντζας, για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στον οικοδεσπότη του «Καλημέρα σας» και στους ανθρώπους του Alpha, διαπιστώσαμε πως ήδη οι πρώτες επαφές, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει. Είναι λογικό οι άνθρωποι του καναλιού ακόμα και οι Γερμανοί με τις επιδόσεις που βλέπουν να έχει καθημερινά η εκπομπή του στους πίνακες τηλεθέασης να θέλουν να κρατήσουν στον Alpha το δημοσιογράφο και την εκπομπή του, αφού σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς που ζούμε κανένα κανάλι δεν θέλει να αφήνει να του φεύγουν έτσι αβασάνιστα τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ελληνική και γερμανική διοίκηση λοιπόν σκοπεύουν να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους πάση θυσία. Παρ όλα αυτά, τις ημέρες που πέρασαν υπήρξε κι ένα, μεμονωμένο, δημοσίευμα, που ήθελε τον Γιώργο Αυτιά μετά την παρέμβαση των Γερμανών να κινδυνεύει να περάσει την πόρτα της εξόδου του καναλιού, γιατί, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δεν είναι δυνατός στο ηλικιακό κοινό 15-44, που είναι ο στόχος των υψηλά ιστάμενων του Alpha. Εμείς, ως οφείλαμε, επικοινωνήσαμε με το γνωστό δημοσιογράφο για να δούμε τι ακριβώς συμβαίνει και τι απαντάει σε όλα αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας. «Παιδιά, ειλικρινά δεν έχω να σας απαντήσω τίποτα, γιατί πολύ απλά δεν συμβαίνει τίποτα. Με τέτοιου είδους δημοσιεύματα είναι μόνο να γελάς». Αυτή ήταν η μοναδική και κατηγορηματική απάντηση που μας έδωσε. Ο δημοσιογράφος, απόλυτα χαλαρός και ψύχραιμος, διέψευσε ότι οι σχέσεις του με τη γερμανική διοίκηση περνούν κρίση κι εμείς δεν έχουμε λόγο να μην τον πιστέψουμε.

ΝΑΝΣΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ