Η Όπρα συγχαίρει το στήθος της Γουίνσλετ!

15.01.2009
"Μ' αρέσει το γεγονός ότι έχεις αληθινό στήθος, γιατί σε όλες της σκηνές όπου εμφανίζεται, το στήθος σου κάνει ό,τι και τα πραγματικά στήθη", είπε η Όπρα Γουίνφρεϊ στην Κέιτ Γουίνσλετ, την Τρίτη που την φιλοξένησε με αφορμή τη διπλή νίκη της στα βραβεία των "Χρυσών Σφαιρών".

"Μ' αρέσει το γεγονός ότι έχεις αληθινό στήθος, γιατί σε όλες της σκηνές όπου εμφανίζεται, το στήθος σου κάνει ό,τι και τα πραγματικά στήθη", είπε η Όπρα Γουίνφρεϊ στην Κέιτ Γουίνσλετ, την Τρίτη όπου την φιλοξένησε στην εκπομπή της, με αφορμή τη διπλή νίκη της στα βραβεία των "Χρυσών Σφαιρών".

"Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει στις γυναίκες με φυσικό στήθος -ξέρεις, που όταν ξαπλώνεις ανάσκελα το στήθος σου απλώνει- ενώ σε όσες δεν έχουν φυσικό, το στήθος τους παραμένει ακίνητο στην ίδια θέση", είπε στην Γουίνσλετ: "Έτσι μπορείς να τα ξεχωρίσεις. Ο Θεός να ευλογεί το αληθινό σου στήθος"!

Η Χάλι Μπέρι είναι επίσης θαυμάστρια της Γουίνσλετ: "Η Κέιτ Γουίνσλετ είναι πάντα γυμνή, είτε κάθεται στην τουαλέτα, είτε τρέχει. Θα ήθελα κι εγώ να μπορούσα να έχω τόση άνεση με το σώμα μου".

"Είναι καταπληκτικό", είπε πρόσφατα η Κέιτ σε αμερικανικό περιοδικό: "Αυτό με αποζημιώνει! Είμαι ενθουσιασμένη με αυτό που είπε η Χάλι. Αλλά, αυτό που θα ήθελα να της πω είναι ότι: "Κι εσύ μπορείς! Γιατί το μόνο που λέω εγώ είναι ότι δεν μου καίγεται καρφί!".

Αυτά θα έπρεπε ν' ακούει η Μέγκαν Φοξ, μήπως και συνέλθει λίγο από το παραλήρημά της για το μικρό στήθος της και την... αντρική της εμφάνιση.