Δίδυμη ροζ ευτυχία για την κόρη του Πρίσλεϊ!

15.01.2009
Μετά από δύο χρόνια σκληρών προσπαθειών η μοναχοκόρη του Έλβις Πρίσλεϊ κατάφερε να αποκτήσει δίδυμα κορίτσια, συμπληρώνοντας έτσι την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του συζύγου της, Μάικλ Λοκγουντ
Μετά από δύο χρόνια σκληρών προσπαθειών η μοναχοκόρη του Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα Μαρί κατάφερε να αποκτήσει δίδυμα κορίτσια, συμπληρώνοντας έτσι την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του συζύγου της, Μάικλ Λοκγουντ. Το ζευγάρι πριν τρεις μήνες υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά τις μικρές, Φίνλεϊ και Χάρπερ, οι οποίες άλλαξαν τη ζωή τους κι έβαλαν πολύ... ροζ χρώμα σε αυτήν.

Μάλιστα, η Πρίσλεϊ φωτογραφίζεται για λογαριασμό του περιοδικού People και μας συστήνει τις δύο μικρές κόρες της. Μας αποκαλύπτει, επίσης, πόσο δύσκολο ήταν να αποκτήσει ξανά παιδί, λόγω μίας ασθένειας της στο αίμα, που είχε ως αποτέλεσμα να κάνει συνέχεια αποβολές.

Έτσι, ακολούθησε ειδική θεραπευτική αγωγή και μετά από δύο χρόνια προσπαθειών κατάφερε να φέρει στον κόσμο όχι ένα, αλλά δύο παιδιά. Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια! Η Λίζα Μαρί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 15 κιλά, αλλά ήδη έχει χάσει αρκετά από αυτά, ενώ συνεχίζει τη διατροφή της.

Η 40χρονη κόρη του Έλβις και ο 47χρονος κιθαρίστας σύζυγός της ζουν στο Λος Άντζελες και μαζί τους είναι τα δύο παιδιά εκείνης από προηγούμενο γάμο. Η 19χρονη Ρίλεϊ και ο 16χρονος Μπέντζαμιν, ενώ όλοι δηλώνουν ξετρελαμένοι με τις δίδυμες, που ο ερχομός τους έχει προκαλέσει ένα «χάος» στην 6μελή πλέον οικογένεια.