Επιστρέφει η Κοκκίνου στο Romeo;

15.01.2009
Ένα χρόνο μακριά από τις πίστες έχει μείνει η Έλλη Κοκκίνου και όπως φαίνεται οι θαυμαστές της θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμη, μέχρι να δουν την αοιδό και πάλι πάνω σε αυτές.
Ένα χρόνο μακριά από τις πίστες έχει μείνει η Έλλη Κοκκίνου και όπως φαίνεται οι θαυμαστές της θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμη, μέχρι να δουν την αοιδό και πάλι πάνω σε αυτές. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι το Πάσχα, οπότε και ακούγεται ότι τότε θα γίνει η μεγάλη επιστροφή της Έλλης στην αθηναϊκή νύχτα.

Και όχι σε οποιοδήποτε μαγαζί της πόλης, αλλά στο Romeo, που για την αοιδό αποτελεί τον πιο σημαντικό σταθμό της ζωής της, επαγγελματικά και προσωπικά. Στο χώρο της παραλιακής η Έλλη έκανε τα πρώτα σημαντικά βήματα στο τραγούδι, καθιερώθηκε στο χάρτη της νύχτας και το κυριότερο; Εκεί, γνώρισε το σύζυγό της, Παναγιώτη Βασιλειάδη, που είναι ένας εκ των ιδιοκτητών του μαγαζιού.

Ακόμη, δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα οι εμφανίσεις της Κοκκίνου στο Romeo, αλλά αυτό ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό. Η ίδια αποφεύγει να μιλήσει σχετικά, αν κι έχει εκδηλώσει την επιθυμία της να επιστρέψει σύντομα στις πίστες, αφού της έχει λείψει η καθημερινή επαφή με τον κόσμο. Μέχρι, όμως, η Έλλη να πιάσει και πάλι μικρόφωνο, έχει αφιερωθεί εξ΄ ολοκλήρου στο μεγάλωμα του γιου της, Αλέξανδρου ο οποίος της έχει πάρει τα μυαλά.