Χάκερ χτύπησαν την Πάρις Χίλτον!

15.01.2009
Θύμα των χάκερ έπεσε η Πάρις Χίλτον και όχι μόνο, αφού από την ιστορία θύματα έπεσαν άθελα τους και οι χιλιάδες θαυμαστές της νεαρής κληρονόμου, που επισκέπτονται καθημερινά την προσωπική της ιστοσελίδα.
Θύμα των χάκερ έπεσε η Πάρις Χίλτον και όχι μόνο, αφού από την ιστορία θύματα έπεσαν άθελα τους και οι χιλιάδες θαυμαστές της νεαρής κληρονόμου, που επισκέπτονται καθημερινά την προσωπική της ιστοσελίδα. Άγνωστοι παραβίασαν την ιστοσελίδα της Parishilton.com και με έναν ιό, κατάφεραν να πάρουν προσωπικές λεπτομέρειες από τα email των θαυμαστών της.

Η ιστορία είναι αρκετά σοβαρή και οι χρήστες του εν λόγω site είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι για την κλοπή των προσωπικών τους δεδομένων, καθώς οι χάκερ μπορούν να εισέλθουν σε αυτά. Οι πληροφορίες μπορούν να αφορούν από αρχεία που έχουν στους υπολογιστές τους μέχρι στοιχεία λογαριασμών και πιστωτικών καρτών.

Η εταιρεία ScanSafe κατάφερε να εντοπίσει τον ιό, ο οποίος έχει προσβάλει άλλα 15 χιλιάδες sites στο Διαδίκτυο. Καλούν, λοιπόν, τους χρήστες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αναβαθμίσουν το σύστημα τους.

Όσο για την Πάρις; Δεν έχει μιλήσει σχετικά με το θέμα, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζει ιστορία υποκλοπής. Πριν λίγα χρόνια, κάποιοι είχαν καταφέρει να υποκλέψουν την ηλεκτρονική της ατζέντα και να πάρουν από αυτή προσωπικά στοιχεία και τηλέφωνα διάσημων φίλων της.