Η Γουίνσλετ σνομπάρει την Αντζελίνα

12.01.2009
Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς «Χρυσές Σφαίρες» αναδείχθηκε η Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία επέστρεψε στο σπίτι της με δύο βραβεία. Το πρώτο για τον α’ γυναικείο ρόλο στην ταινία «Revolutionary Road»
Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς «Χρυσές Σφαίρες» αναδείχθηκε η Κέιτ Γουίνσλετ, η οποία επέστρεψε στο σπίτι της με δύο βραβεία. Το πρώτο για τον α’ γυναικείο ρόλο στην ταινία «Revolutionary Road» και το άλλο για τον β΄γυναικείο ρόλο στην ταινία, «Σφραγισμένα χείλη».

Χωρίς αμφιβολία, η 66η απονομή των βραβείων ανήκε στην Γουίνσλετ η χαρά της οποίας ήταν απερίγραπτη. Σοκαρισμένη από τη διπλή νίκη της δε σταματούσε να σκορπάει χαμόγελα αριστερά και δεξιά, να ευχαριστεί όλο τον κόσμο και συγκινημένη να αφιερώνει τις δύο σφαίρες στα παιδιά της και τον σύζυγο της, Σαμ Μέντες. Αυτός είναι και ο σκηνοθέτης της ταινίας, που πρωταγωνιστεί η Κέιτ, «Revolutionary Road». Στις ευχαριστίες της δεν ξέχασε τον συμπρωταγωνιστή της, Λεονάρντο ντι Κάπριο με τον οποίο συναντήθηκαν κινηματογραφικά 12 χρόνια μετά την επιτυχία του «Τιτανικού».

Συγκινημένη ήταν και τη στιγμή που ανέβηκε πάνω να παραλάβει το βραβείο «α’ γυναικείου ρόλου», όπου απολογήθηκε κατά κάποιο τρόπο για τη νίκη της στις υπόλοιπες συνυποψήφιες στην κατηγορία, Αν Χεθαγουέι, Μέριλ Στριπ, Κρίστιν Σκοτ Τόμας και Αντζελίνα Τζολί, της οποία το όνομα επιδεικτικά - θα λέγαμε - ξέχασε να αναφέρει.

Αλλά αυτό μάλλον δεν απασχόλησε ιδιαίτερα την Αντζελίνα, η οποία μπορεί να μην κατάφερε να πάρει το βραβείο (ήταν υποψήφια για την ταινία «Ανταλλαγή»), αλλά πέρασε ευχάριστα τη βραδιά στο πλευρό του συντρόφου της, Μπραντ Πιτ. Και αυτός δεν κατάφερε να πάρει τη σφαίρα για το ρόλο του στην ταινία «Η απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον», αλλά λίγο τον απασχόλησε. Εξάλλου, οι Μπραντζελίνα γι’ ακόμη μία φορά σε δημόσια εμφάνιση τους έστρεψαν τα φλας πάνω τους.

Όλη τη βραδιά έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, δεν είχαν μάτια για κανέναν και ήταν συνέχεια αγκαλιασμένοι, ενώ αντάλλαζαν τρυφερά χάδια και βλέμματα. Γενικά, είχαν πολύ χαλαρή διάθεση και ήταν φιλικοί με όλους τους συναδέλφους τους, ενώ οι πάντες παρατήρησαν ότι η σχέση τους βρίσκεται στην καλύτερη της φάση και φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ.