Το τελευταίο αντίο στον Τζετ Τραβόλτα!

09.01.2009
Το τελευταίο αντίο στο γιο τους, Τζετ είπαν το απόγευμα της Πέμπτης ο Τζον Τραβόλτα και η σύζυγος του, Κέλι Πρέστον. Η κηδεία του 16χρονου παιδιού έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στη Φλόριντα
Το τελευταίο αντίο στο γιο τους, Τζετ είπαν το απόγευμα της Πέμπτης ο Τζον Τραβόλτα και η σύζυγος του, Κέλι Πρέστον. Η κηδεία του 16χρονου παιδιού έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο στη Φλόριντα, όπου η οικογένεια διατηρεί σπίτι και περνάει πολλούς μήνες το χρόνο εκεί.

Ο Τραβόλτα και η σύζυγός του είναι συντετριμμένοι από τον χαμό του γιου τους, ο οποίος πέθανε από επιληπτικό επεισόδιο στο μπάνιο τους σπιτιού τους, στις Μπαχάμες. Οι συντετριμμένοι γονείς έφθασαν στη Φλόριντα με τη σωρό του παιδιού τους, το βράδυ της Δευτέρας με ιδιωτικό τζετ, ενώ τα μέτρα γύρω από το σπίτι τους είναι δρακόντεια, αφού η οικογένεια θέλει να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα αυτή την προσωπική και τόσο τραγική στιγμή.

Στην τελετή της κηδείας (η σωρός αποτεφρώθηκε) ήταν μόνο η οικογένεια, λίγοι συγγενείς και κάποιοι από τους γείτονες τους στη Φλόριντα, με τους οποίους είχαν οικογενειακές σχέσεις. Στην έπαυλη των Τραβόλτα καθημερινά πηγαίνει κόσμος και αφήνει λουλούδια, ενώ χιλιάδες είναι τα μηνύματα συμπαράστασης προς τους γονείς.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και μηνύματα συμπαράστασης από διάσημους φίλους του Τραβόλτα, όπως ο Τομ Κρουζ ο οποίος εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατο του 16χρονου Τζετ. Ο Κρουζ είναι προσωπικός φίλος του Τραβόλτα και γνώριζε τον μικρό από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε, ενώ ως σαϊεντολόγος που είναι, υπερασπίστηκε την Σαϊεντολογία από τις φήμες που κυκλοφορούν και θέλουν τον Τραβόλτα να μην χορηγούσε φαρμακευτική αγωγή στον Τζετ, λόγω των αρχών της συγκεκριμένης αίρεσης.